Elder Scrolls V: Skyrim

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Играва е прајслес, иако не сум играл Обливион или WoW ама ова е стварно ремек дело.. завршив многу side quests , би ви ја препорачал Dark Brotherhood или Thieves Guild ,, го искинав Алдуин , ми здосади тоа со Imperial ,, дај кажете некој добар Side Quest .

:pos:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Знае некој зошто неможам да го користам маусот во менито на играва? Кај мене е само така или така е направена играта?:)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Еве и ја почнав.Избрав каџит(така ли се викаше онаа мачешка раса?) и терам асасин тип на игра(прикрадување,убиство од заседа итн).Е сега каџитот има способност да гледа во мрак и има спел ноќен вид,но овој спел иако го опремувам нејќе да ми се активира.What am I doing wrong?

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Еве и ја почнав.Избрав каџит(така ли се викаше онаа мачешка раса?) и терам асасин тип на игра(прикрадување,убиство од заседа итн).Е сега каџитот има способност да гледа во мрак и има спел ноќен вид,но овој спел иако го опремувам нејќе да ми се активира.What am I doing wrong?
Мислам дека на Z треба да се активира. На Z се сите dragon shouts, racial abilities и уште некои специјални ствари, не се кастаат како обични спелови.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Посакато неможеле да направат. Зборувам за планините, високи се премногу, и ги направиле стрмни 120%. Со коњ пешки секако можеш да се качуваш и слегуваш на такви стрмнини. Изгледа доста грдо и смешно тоа. Кога одам со коњојт по тие камењата мислам дека гледам некој јарец.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Јас осеќам дека кога ќе ја завршам, ја почнувам наново, нов карактер нов правец​

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ау колку само се заебав. Во мисијата каде што треба да идам во тоа амбасадата. Не му го дадов оружјето на тој елфот, не сакајќи тоа, и сеа сум без оружје во амбасадата...Некако ристарт на квест може?

Kajgana Shop

На врв Bottom