Elden Ring

• Креатор на темата Креатор на темата iceiceice
  • Време на започнување Време на започнување
Samo so pisav go kutnav upm.

Ja go cepkav so slash i freeze... :facepalm:

Malce e retardiran oti ne e pametno AI nesto tuku stom stisnes dugme avtomatski u milisekunda reagira i on i mora da igras taka nekako planirano...

Znaev sve kako mu funkcionira ama nemav fokus da go pravam 5 minuti.
Сѐ преобав против него буквално.

Стандардно десетина левели претходно играв со фриз, али не изгледаше баш дека го успорувам знантно.
Пробав блид - баш ништо.
Пробав меџик - баш ништо.
Накрај пробав fire и конечно почнавме взаемно да се осеќаме еден со друг и да си делиме бол.

Преагресивен беше и премногу заебано AI имаше, стално кога пробував да се лечам ме гаѓаше со дарк спелови.
Непредвидлив af и буквално до него не се стоеше, изгубив живци да го студирам и реков сеа ќе вииш...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Сѐ преобав против него буквално.

Стандардно десетина левели претходно играв со фриз, али не изгледаше баш дека го успорувам знантно.
Пробав блид - баш ништо.
Пробав меџик - баш ништо.
Накрај пробав fire и конечно почнавме взаемно да се осеќаме еден со друг и да си делиме бол.

Преагресивен беше и премногу заебано AI имаше, стално кога пробував да се лечам ме гаѓаше со дарк спелови.
Непредвидлив af и буквално до него не се стоеше, изгубив живци да го студирам и реков сеа ќе вииш...
Ако немаш статси за фриз и меџик џабе ги пробуваш.
Фриз, отров, блид, скарлет рот и клетва ако сакате добри прок билдови треба да вложувате во Аркејн и тоа над 40.

• Ми се допаѓа
Ако немаш статси за фриз и меџик џабе ги пробуваш.
Фриз, отров, блид, скарлет рот и клетва ако сакате добри прок билдови треба да вложувате во Аркејн и тоа над 40.
Не ми беше намената за супер демиџ да правам со меџик-фриз. Го користев чисто за успорување на мувментот од непријателите и едноставно пошо ми изгледаше кул. Користев доста често и во ДС3 (пошо таму за првпат се појави чинам).
Буквално сѐ (оружја, армори, др. ајтеми) во оваа а и претходните игри носам чисто од љубов спрема изгледот, од естетска гледна точка, не за статс.

Не ми беше намената за супер демиџ да правам со меџик-фриз. Го користев чисто за успорување на мувментот од непријателите и едноставно пошо ми изгледаше кул. Користев доста често и во ДС3 (пошо таму за првпат се појави чинам).
Буквално сѐ (оружја, армори, др. ајтеми) во оваа игра а и претходните носам чисто од љубов спрема изгледот од естетска гледна точка, не за статс.
Прок билдот е да фаќа почесто не дека ќе прави повеќе демиџ исто демиџ прави и со 10 аркејн и со 60 али што поврќе имаш почесто фаќа на удар или два зависи колку му е ресистенс на босот.

• Ми се допаѓа
Bloody Slash in mid game?
I weep.
На лејт сум и уште користам. :D
Али така ми е билдот.
Автоматски споено мислење:

:pos:

Prv cheese u igrata za mene, ali se kolnam deka sam go otkriv taka da ured e. Cesto li e ili mene mi se bugna?

Inace stignav vo Leyndell, interesna oblast stignav i do Godfrey, first elden lord... Hits hard ali rolam hard, mislam deka brzo ke padne.

Ali ali imagine my surprise vo Fortified Manor, First floor koga stignav... gledam sve poznato dur ne poznav deka e Table of Lost Grace samo site mrtvi naokolu.

:shok2:

Odma se teleportirav da vidam.

Moram da odvojam vreme da ukapiram prikaznata bolje. Na pragot na 100 saati in.

Prv cheese u igrata za mene, ali se kolnam deka sam go otkriv taka da ured e. Cesto li e ili mene mi se bugna?

Inace stignav vo Leyndell, interesna oblast stignav i do Godfrey, first elden lord... Hits hard ali rolam hard, mislam deka brzo ke padne.

Ali ali imagine my surprise vo Fortified Manor, First floor koga stignav... gledam sve poznato dur ne poznav deka e Table of Lost Grace samo site mrtvi naokolu.

:shok2:

Odma se teleportirav da vidam.

Moram da odvojam vreme da ukapiram prikaznata bolje. Na pragot na 100 saati in.
Не е чиз тоа му е слабата страна јас го бутнав така само без торент.

• Ми се допаѓа
Neli se iskupuvaa grevovi kaj zelkata?
I u starite DS ne praev finti so save files.

Neli se iskupuvaa grevovi kaj zelkata?
I u starite DS ne praev finti so save files.
Се искупуваа да, на тоа статуата до желката чинам.
Али неам јас гревови на душа брате, му го џапнав тоа ајтемот и го скинав откако го измолзив како крава :angel:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom