Da 4-5, Patches sho bega od nego, Alexandar i Blaidd sho mu praat 30 ili 60 dmg, ova bese vaka pre nerf, tie summons se mnogu poslabi od ashes na primer Oleg vo early game do Mimic i Tiche e prejak.Немаш еден, имаш 4-5
Не знам колку го нерфнале, ама јас пред пачот кога го тепав ми требаа сигурно 40+ обиди. Дури и морав да фармам и да накачам левел затоа што мислев дека нема шанси да успеам. Сега со магии буквално не ме чепна, на скоро ист левел отидов кај него.
А и општо прелесно е со магии, јас не би играл прв пат со таков стил. Пола од босовите не ги ни видов асално. Без кометата.
Ne si go pobedil.Раде го победив со глич, да падне во водата. Хммм и ри спек направив..
Јес ај дид. Мртов е, зарем не?Da 4-5, Patches sho bega od nego, Alexandar i Blaidd sho mu praat 30 ili 60 dmg, ova bese vaka pre nerf, tie summons se mnogu poslabi od ashes na primer Oleg vo early game do Mimic i Tiche e prejak.
Автоматски споено мислење:
Ne si go pobedil.
Moze e mrtov amaЈес ај дид. Мртов е, зарем не?
Го победив на ментално ниво. Во смисла да го натерав да изврши самоубиство...Moze e mrtov ama
Ne si go pobedil.
Го победив на ментално ниво. Во смисла да го натерав да изврши самоубиство...
Исто како sorcerry само од блиску.
The way its meant to be played darling. Ако може при печ да имаат лејзор, може и мојов мили билд да му даде хемороиди додека не цркне...
Не се рачуна ако не си го лично скинал или со користе самонс, магии, инкатации или ашес.Јес ај дид. Мртов е, зарем не?
Не си научил да ја користиш околината против босовите како што се столбови, големи оружија што му ги блокираат стрелите да не правам уште спојлери.Прегледај го приврзокот 328345
Прај се фраер до 100 и назад.
Автоматски споено мислење:
Ќе бидам искрен. Прва фаза, снајпувањето не е тешко ако имаш штит, знаеш да тајмираш, и добар си во тркалање. И најдобро соло да ја идеш оти многу ометаат, особено по гравитацијата. Фтората фаза, 3та четвртина е толерабилна. Ама после тоа е апсолутно булшит ју-вил-нот-сурвајв. Многу развлечкана работа во кратки црти, зборам 10 минути само за да стигне до пола здравје со вмешување..
Јес, јес И дид. Да повикаш пријатели се корисни во фазата кога снајпува за да го намали времето со тие грави стрелите со снајперска прецизнот(оти булшит на мијазаки). Торент ти треба за да стигнеш од брегод до кај него кога лупа стрели.Не си научил да ја користиш околината против босовите како што се столбови, големи оружија што му ги блокираат стрелите да не правам уште спојлери.
Izbrisi ja igrava nema da ti se dopadneНа крај станува целосно булшит мувсетот што бара булшит решениe..
Bite meIzbrisi ja igrava nema da ti se dopadne
Aj, ke si vidis samBite me
Без ништо што го спомнав го тепав само меч во рака и без армор за фаст рол повеќе фрејмови.Јес, јес И дид. Да повикаш пријатели се корисни во фазата кога снајпува за да го намали времето со тие грави стрелите со снајперска прецизнот(оти булшит на мијазаки). Торент ти треба за да стигнеш од брегод до кај него кога лупа стрели.
Ако му се приближиш додека има саммонс си ја бараш бељата оти боле е 1 на еден(барем во првата фаза).
За фтората кажав. На крај станува целосно булшит мувсетот што бара булшит решениe..