Elden Ring

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.510
Поени од реакции
4.342
Раде го победив со глич, да падне во водата. Хммм и ри спек направив..

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.317
Поени од реакции
30.667
Немаш еден, имаш 4-5 :D
Не знам колку го нерфнале, ама јас пред пачот кога го тепав ми требаа сигурно 40+ обиди. Дури и морав да фармам и да накачам левел затоа што мислев дека нема шанси да успеам. Сега со магии буквално не ме чепна, на скоро ист левел отидов кај него.
А и општо прелесно е со магии, јас не би играл прв пат со таков стил. Пола од босовите не ги ни видов асално. Без кометата.
Da 4-5, Patches sho bega od nego, Alexandar i Blaidd sho mu praat 30 ili 60 dmg, ova bese vaka pre nerf, tie summons se mnogu poslabi od ashes na primer Oleg vo early game do Mimic i Tiche e prejak.
Автоматски споено мислење:

Раде го победив со глич, да падне во водата. Хммм и ри спек направив..
Ne si go pobedil.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.510
Поени од реакции
4.342
Da 4-5, Patches sho bega od nego, Alexandar i Blaidd sho mu praat 30 ili 60 dmg, ova bese vaka pre nerf, tie summons se mnogu poslabi od ashes na primer Oleg vo early game do Mimic i Tiche e prejak.

Ne si go pobedil.
Јес ај дид. Мртов е, зарем не?

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.510
Поени од реакции
4.342
The way its meant to be played darling. Ако може при печ да имаат лејзор, може и мојов мили билд да му даде хемороиди додека не цркне...
А ја сум при печ

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.510
Поени од реакции
4.342
1649612603507.png
Прај се фраер до 100 и назад.

Ќе бидам искрен. Прва фаза, снајпувањето не е тешко ако имаш штит, знаеш да тајмираш, и добар си во тркалање. И најдобро соло да ја идеш оти многу ометаат, особено по гравитацијата. Фтората фаза, 3та четвртина е толерабилна. Ама после тоа е апсолутно булшит ју-вил-нот-сурвајв. Многу развлечкана работа во кратки црти, зборам 10 минути само за да стигне до пола здравје со вмешување..

Последно уредено:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.692
Поени од реакции
9.974
Јес ај дид. Мртов е, зарем не?
Не се рачуна ако не си го лично скинал или со користе самонс, магии, инкатации или ашес. :D
А да ќе заборавев и без торент. :pos:

Прегледај го приврзокот 328345
Прај се фраер до 100 и назад.

Ќе бидам искрен. Прва фаза, снајпувањето не е тешко ако имаш штит, знаеш да тајмираш, и добар си во тркалање. И најдобро соло да ја идеш оти многу ометаат, особено по гравитацијата. Фтората фаза, 3та четвртина е толерабилна. Ама после тоа е апсолутно булшит ју-вил-нот-сурвајв. Многу развлечкана работа во кратки црти, зборам 10 минути само за да стигне до пола здравје со вмешување..
Не си научил да ја користиш околината против босовите како што се столбови, големи оружија што му ги блокираат стрелите да не правам уште спојлери. :D

Screenshot_20220410-231315_Instagram.jpg

:pos:

Последно уредено:

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.510
Поени од реакции
4.342
Не си научил да ја користиш околината против босовите како што се столбови, големи оружија што му ги блокираат стрелите да не правам уште спојлери.
Јес, јес И дид. Да повикаш пријатели се корисни во фазата кога снајпува за да го намали времето со тие грави стрелите со снајперска прецизнот(оти булшит на мијазаки). Торент ти треба за да стигнеш од брегод до кај него кога лупа стрели.
Ако му се приближиш додека има саммонс си ја бараш бељата оти боле е 1 на еден(барем во првата фаза).
За фтората кажав. На крај станува целосно булшит мувсетот што бара булшит решениe..

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.692
Поени од реакции
9.974
Јес, јес И дид. Да повикаш пријатели се корисни во фазата кога снајпува за да го намали времето со тие грави стрелите со снајперска прецизнот(оти булшит на мијазаки). Торент ти треба за да стигнеш од брегод до кај него кога лупа стрели.
Ако му се приближиш додека има саммонс си ја бараш бељата оти боле е 1 на еден(барем во првата фаза).
За фтората кажав. На крај станува целосно булшит мувсетот што бара булшит решениe..
Без ништо што го спомнав го тепав само меч во рака и без армор за фаст рол повеќе фрејмови.
Секоја стратегија е изводлива.
Има луѓе и што го тепаат 0 демиџ примено али они се ветерани со по 10000 и повеќе часа поминато во Соулс игрите.

Kajgana Shop

На врв Bottom