Стрелите немора да ги блокираш има секири и мечеви позади кои се криеш.Изводливо е да ги блокираш стрелите со тауер шиелд и да ги блокираш некои од нападите.Што не може да блокираш се бормашината и збеснувањето во 4та фаза...
Не се рачуна ако не си ја свртил играта на тастатура!Не се рачуна ако не си го лично скинал или со користе самонс, магии, инкатации или ашес.
Ју ар а фрик мај френд и донт до фрики стаф.Не се рачуна ако не си ја свртил играта на тастатура!
Хау абаут дет?
Вер ајм фром ви кол ит ТАФ, ор Бедес Мадафака!Ју ар а фрик мај френд
U nos mi go stavi igrata ova.Go skinav godskin apostle od prva ez
Со магии вториов пат немав проблем со него, ама првиот пат ептен ме измачи и ме натера да побарам начин како може да се тепа.Јас сум до командир Наил повеќе сметаат адоните од што е он проблем ќе мора да користам Пери друг начин не гледам .
U nos mi go stavi igrata ova.
Vtoriot od many izgleda, vo Divine Tower of Caelid, me siluva veke nekolku denovi.
Го знам ајтемот само не го користам првиот плејтру ми е увек фер сам па како знам и само хил користење.Со магии вториов пат немав проблем со него, ама првиот пат ептен ме измачи и ме натера да побарам начин како може да се тепа.
Испадна дека има ајтем со кој можеш да ги свртиш тие двајцата против него.
Блоди слаш му е мајката.
Ме покака од ќотек копилето.
Го убив кршеќи му poise со fire breathing ash-от.
Морав.
Samo so pisav go kutnav upm.
Ме покака од ќотек копилето.
Го убив кршеќи му poise со fire breathing ash-от.
Морав.