Стев
Rockscourge Stevahn
- Член од
- 19 декември 2019
- Мислења
- 4.509
- Поени од реакции
- 4.341
Стр-Декс-Вигор билд.Шо бе се откажа од аркејн билдот?
Исто чудово е ептен ситуационално(за рудари)
Стр-Декс-Вигор билд.Шо бе се откажа од аркејн билдот?
Тоа ти е квалити јас почнав таков ама се предомислив.Стр-Декс-Вигор билд.
Исто чудово е ептен ситуационално(за рудари)
Аркејб не ти буста демиџ осим блидот. Више куп шефови мид и натака има по висока толеранција(гаргојлови напр).Тоа ти е квалити јас почнав таков ама се предомислив.
Аркејн никогаш не бил за демиџ ма да добиваш ако имаш орушија што се скелуваат со аркеј ама треба да ти е таква инфузијата на оружијето.Аркејб не ти буста демиџ осим блидот. Више куп шефови мид и натака има по висока толеранција(гаргојлови напр).
Некако ескпериментирав и преминав поќе во сиров демиџ. Резултатите зборат сами за себе. Мање више ми треба уште катакомби мимик тер-от да го надоградам до +7 или 8 за рестото од стварите. Едини самон што реално ти треба...
Автоматски споено мислење:
Мање више гледам голем дел се ранливи на струја или магија...
Ete sum!!!!!
Гледам највисок скејл ниво за ниво ми е со декс..Аркејн никогаш не бил за демиџ ма да добиваш ако имаш орушија што се скелуваат со аркеј ама треба да ти е таква инфузијата на оружијето.
Пример ако ти е стандард нема да добиваш демиџ повеќе ако ти е блод добиваш али главното за го е ми се допаѓа аркејн билдот е за прокот за удар до два добивам прк.
најверојатно со тоа ти скелува највеќе оружијето али можеш да смениш.Гледам највисок скејл ниво за ниво ми е со декс..
Нема.Нема крос-плеј ко што знам
Мене ми фали уште да ме разберат дека играм со женцко...Овие другите се плашат во темава Дарлинг има поголеми кохонес од вас.
Де бе па ти модерно време е нема сигурно да наоѓаме мани сега мжко ле женско леее.Мене ми фали уште да ме разберат дека играм со женцко...
Е дури тогаш не го поминувам босов.