Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako mislis na comboto na Gwyn, ne e ich za sporedba.
Не знам ништо за босов апсолутно, но според ова што го напиша ме потсети на едно комбо од Soul of Cinder со кое ако те фати во рејнџот те убива инстантно. Мораше однапред да го процениш на кое ниво му е хелтбарот и да предвидиш кога ќе го активира. Требаше буквално да трчаш позади него или на голема дистанца да бегаш од него.
Не ми текнува дали и Gwyn го имаше истиото unstoppable combo. Него само еднаш го фејснав и го убив со parry, али Soul of Cinder неколкупати го употребуваше тоа комбо во борбата, а јас безброј пати се заробував во рејнџот. Ни се блокираше ни се одбегнуваше пошо беше ептен долго и буквално те креваше во воздух со замавнувањата.Ako mislis na comboto na Gwyn, ne e ich za sporedba.
Ne sakam da otkrivam plus raboti za borbata, no ne e za sporedba, bidejki samoto kombo na Gwyn Cinder e staticno.Не ми текнува дали и Gwyn го имаше истиото unstoppable combo. Него само еднаш го фејснав и го убив со parry, али Soul of Cinder неколкупати го употребуваше тоа комбо во борбата, а јас безброј пати се заробував во рејнџот. Ни се блокираше ни се одбегнуваше пошо беше ептен долго и буквално те креваше во воздух со замавнувањата.
Нема да се срамам да те побарамNe sakam da otkrivam plus raboti za borbata, no ne e za sporedba, bidejki samoto kombo na Gwyn Cinder e staticno.
Jas uste ti stojam na raspolaganje za summon![]()
Moite problemi so nea se tie 2, bukvalno so site drugi potezi se vo red i nauchiv da se spravuvam, koga da rollam i slicno, duri i za samoto kombo.Абе уште осеќам фрустрација кога ќе ја помислам
Има четири различни работи кои мислам дека мора да се нерфнат за да добиеш фер борба.
Сите шардберерс во стил ми беа повеќе накај Секиро, и ми се свиѓа тоа. Јас мислам дека ја дале на 10 тестери и ставале бафови се додека никој не можел да ја тепаMoite problemi so nea se tie 2, bukvalno so site drugi potezi se vo red i nauchiv da se spravuvam, koga da rollam i slicno, duri i za samoto kombo.
Mislam deka poradi odredeni bullshit elementi vo celata igra, ne samo vo Malenia, samite devs imaat nekoja samosvest i poradi toa se vovedeni tie ashen summons.
Inaku, moja schizo teorija e deka Malenia e konceptualizirana ko za u Sekiro i im e ostatok kako ideja od toa vreme![]()
Ko ja sho razbrav, evergaol u prevod e - vecen zatvor - ever jailNekoj da spojlne i da kaze so e fintata so evergaol-ite, koja e prikaznata?