Elden Ring

• Креатор на темата Креатор на темата iceiceice
  • Време на започнување Време на започнување

:facepalm:

Квестлајните незнам дали ги пратите али јас уживам кога ќе почнам втор плејтру ќе ги проаѓам сите како што треба вака мислам дека сум утнал некој, зошто се одам на злоба. :gjavol: :icon_mrgr:

Go skinav godskin apostle od prva ez

Ama posle mi se bugna, ne mi e available grace-ot. Posle fakjanje oroto so midsommar babickite probuvam pak i nisto. Nema enemies close by.

Se zaigrav so klipcinja, dete ko dete

Malenia e Sword Saint Issin na steroidi.
Prezentacija 10/10
Gameplay 6/10

Mislam deka, vo momentalnata sostojba na igrata, Malenia moze da se pobedi samo so mnogu sreka sam, i samo eden siguren nacin na 100% uspeh e ako se koristi stit i parry na site udari. Ako bossot te forsira da si go smenis cel playstyle togas ne e dobro dizajniran boss. Kako mage-spellsword sovetot za stit ne mi pomogna. Adula Moonblade mi bese glavna strategija.
Veke napamet i gi nauciv site udari, znaev tocno da predvidam koga doaga insta death combo za da go izbegam. Od prilika, koga ke i zemete tretina od crven bar, vnimavajte.

Bullshit e toa sto so sekoj udar ona se lechi za 500hp.
Bullshit e sho da se izbegne waterflow dance mora da si na tocna distanca, sto gi pravi site melee classi pekol za igranje.

Ako Radan e nerfnat, ne znam zosto Malenia ne e.

Последно уредено:
Bullshit e sho da se izbegne waterflow dance mora da si na tocna distanca, sto gi pravi site melee classi pekol za igranje

Не знам ништо за босов апсолутно, но според ова што го напиша ме потсети на едно комбо од Soul of Cinder со кое ако те фати во рејнџот те убива инстантно. Мораше однапред да го процениш на кое ниво му е хелтбарот и да предвидиш кога ќе го активира. Требаше буквално да трчаш позади него или на голема дистанца да бегаш од него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom