Armor koristam za moda samo.Ја се уште немам најдено некој по асален панцир. Некој хинтови за тоа би се ценети. Преферабилно во лиурнија или лимгрејв//
За друго и нема разлика дали имаш армор или ќе трчаш по гаќи едино ако не правиш тенк билд па за појз да го користиш што обично нубците прават.Armor koristam za moda samo.
Аркејн ќе треба да вложуваш тоа го зголемува прокот на се од крварење до отров.Има што бустира имунитет. Како отров и сида...
Ама не, гледам стет бустирачки ствари...
Лупнав bloody slash на dismounter +5. Тоа и rogiers rapier заедно со другите реквизити ми се доволно да се справам со мобови и појаки чуда. Проблемиот ми освен блокада сум glass cannon..Аркејн ќе треба да вложуваш тоа го зголемува прокот на се од крварење до отров.
Јас се почнав квалити билд ама за брзо го преконвертирав во блид.
Другите левели во што ти се?Лупнав bloody slash на dismounter +5. Тоа и rogiers rapier заедно со другите реквизити ми се доволно да се справам со мобови и појаки чуда. Проблемиот ми освен блокада сум glass cannon..
Проблематично кога сите поголеми чуда имат сплеш ...
27 стр, 17 декс, , 23 инт...тоа е највисоко во моментот..Другите левели во што ти се?
Јас одев балансиран 40 вигор 40 аркејн/ 25/25 стрејнт и декс, и ресто што можев ставив на ендуренс.
Аркеј викор и ендуренс колку имаш вложено.27 стр, 17 декс, , 23 инт...тоа е највисоко во моментот..
Грајндам деновиве...
Па........не очекував дека ќе ми треба...Прво се вложува во вигот после во демиџ.