Elden Ring

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.273
Поени од реакции
30.592
Може ли да се согласиме дека ДЛЦво е ужас и ја расипува главната игра?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.091
Може ли да се согласиме дека ДЛЦво е ужас и ја расипува главната игра?
Како ја расипува? Пред тоа главната игра го немаше завршетокот кој го добивме со ДЛЦто и мене ми имаше смисла.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.273
Поени од реакции
30.592
Како ја расипува? Пред тоа главната игра го немаше завршетокот кој го добивме со ДЛЦто и мене ми имаше смисла.
Не сум го ни доиграла, да ти кажам право, се заиграв бладборн зошто е позабавна во секој аспект.
И таму и таму не ја сфаќам приказната ама во длцво е веројатно само нафрлани некои работи без врска. Цели реони така стојат, празни.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.091
Не сум го ни доиграла, да ти кажам право, се заиграв бладборн зошто е позабавна во секој аспект.
И таму и таму не ја сфаќам приказната ама во длцво е веројатно само нафрлани некои работи без врска. Цели реони така стојат, празни.
За малце ќе те спојлнав, мислев алудираш на приказната.

Не знам, мене ми беше доволно богата мапата дури на момент се осетив бос раш како да правам бидејќи се повеќе и почести од оригиналната игра. Ако имало празно сум претрчал брзо до следен евент - убаво му седнав и го завршив. Башка не толку затскриена е приказната во ДЛЦто и на крај можеш да поврзеш многу работи и од оригиналната. Ти велам, мене ми ја докомплетира приказната а на чувство ми беше како уште една игра.

Бладборн ја има најдобрата приказна од сите соулс но Елден ми е мнооогу блиску со лор-от.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.273
Поени од реакции
30.592
За малце ќе те спојлнав, мислев алудираш на приказната.

Не знам, мене ми беше доволно богата мапата дури на момент се осетив бос раш како да правам бидејќи се повеќе и почести од оригиналната игра. Ако имало празно сум претрчал брзо до следен евент - убаво му седнав и го завршив. Башка не толку затскриена е приказната во ДЛЦто и на крај можеш да поврзеш многу работи и од оригиналната. Ти велам, мене ми ја докомплетира приказната а на чувство ми беше како уште една игра.

Бладборн ја има најдобрата приказна од сите соулс но Елден ми е мнооогу блиску со лор-от.
Мене ми се губење на време таквите нашминкани реони. Општо дизајнот на мапата е многу лош го немам тоа чувство на наоѓање нешто.
А со лорот, бладборн е игра за врколаци, менструација и абортус и вонземјани.
Сеа во новата игра ќе ги поврзат сите.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.488
Поени од реакции
4.324
Мислев дали збориш за најтрејн или скадуштри

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.645
Поени од реакции
9.916
Чим ги собра сони и прават фортнајт-солс игра пропаѓа и фромсофт.

Kajgana Shop

На врв Bottom