Elden Ring

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.133
Stignav do kings consort today.
Radahn ke mi gi pritiska kopcinjata izgleda.

Mesmer bese dobar boss, Bayle go soboriv i se drugo sto uspeav da najdam so mnogu talkanje. Dragon knight katanata se pokaza najporazuvacka mada ne mozev da oddoleam da ne igram so Malenias moveset a i cesto da se potpram na dobro poznatata rivers of blood katana u tesni situacii. Maka mi e, no so respec ili ng, sakam da ja pominam igrata so nekoj magic build. Vizuelno bi mi dodal cresa na slagot oti i ionaka e mnogu magicna i vpiva sama po sebe.

Konecno mozev da fatam da gledam vaati i internet i lore i builds… obicno imam strav od spojleri i koga igram probuvam da ne sledam, oti eve obozavam talkanje i nemam problem da preminam nekoj obstacle so sve available za igracot i.e mimics (pogotovo kakvi interesni novi dobivme vo dlc-to). Ako samiot Miyazaki taka ja igra i testira igrata, koj sum jas da preach-am hardcore mode. :D

Kakva sovrsena igra ako gi gledame igrata i dlc-to kako edno nesto.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.710
Поени од реакции
9.986
Игон најбољи NPC икад направен на фромсофт. Браво и за актерот што му позајмува глас.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.133
GOD SLAIN :ojeaa:

Nemav ni 18 od preporacanite 20 total scadu tree fragmenti па убаво ме измлати Радан. Ме врати во школо. Седнав и го научив, многу носталгично некако ми дојде тој момент што учев бос како дише. И сепак едвај го соборив а кога го соборив беше ептен антиклиматично - само што му го зададов последниот удар да го убијам додека се креваше во воздух, неговиот холи атак веќе беше почнат и ме уби и тој. Го хејтав, некако ме потсеќаше на Nameless King oд DS III, еднаш мораш даблрол еднаш со пауза и знае да те извади од колосек. Моментот што требаше да го учам, чувството од конечно соборување тежок бос после неколку денови, да дури и приказната со Микела, сѐ тоа ми го направи меморабл бос кој ми котира високо во ДЛцто.

Bayle mad respect! Доминира над сите други, каква само презентација, ежење! Mesmer исто така добра забава. Romina ja спомнав веќе. Dancing divine lion баш супер што го сретнав уште еднаш и си поигравме повеќе. Rellana, Midra тој со френзи флејмот, топ босеви севкупно.

Изгубив многу време, ме впи, сакав да сум многу во светот и приказната. Можеби дека е веќе две години изанализирана игра, но многу повеќе следев што се случува отколку во претходните соулс игри. Поминав скоро сѐ. Е сега пример сајд квестот со Tollier не го завршив, од кај да знам дека треба да умрам четири пати кај St.Trina? Квестот Ymir кај се тепаме со Metyr, Mother of Finger беше топ!

Најавиле гледам нема вака пак големо да пробуваат у брзо, а?

Магија од игра.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.710
Поени од реакции
9.986
GOD SLAIN :ojeaa:

Nemav ni 18 od preporacanite 20 total scadu tree fragmenti па убаво ме измлати Радан. Ме врати во школо. Седнав и го научив, многу носталгично некако ми дојде тој момент што учев бос како дише. И сепак едвај го соборив а кога го соборив беше ептен антиклиматично - само што му го зададов последниот удар да го убијам додека се креваше во воздух, неговиот холи атак веќе беше почнат и ме уби и тој. Го хејтав, некако ме потсеќаше на Nameless King oд DS III, еднаш мораш даблрол еднаш со пауза и знае да те извади од колосек. Моментот што требаше да го учам, чувството од конечно соборување тежок бос после неколку денови, да дури и приказната со Микела, сѐ тоа ми го направи меморабл бос кој ми котира високо во ДЛцто.

Bayle mad respect! Доминира над сите други, каква само презентација, ежење! Mesmer исто така добра забава. Romina ja спомнав веќе. Dancing divine lion баш супер што го сретнав уште еднаш и си поигравме повеќе. Rellana, Midra тој со френзи флејмот, топ босеви севкупно.

Изгубив многу време, ме впи, сакав да сум многу во светот и приказната. Можеби дека е веќе две години изанализирана игра, но многу повеќе следев што се случува отколку во претходните соулс игри. Поминав скоро сѐ. Е сега пример сајд квестот со Tollier не го завршив, од кај да знам дека треба да умрам четири пати кај St.Trina? Квестот Ymir кај се тепаме со Metyr, Mother of Finger беше топ!

Најавиле гледам нема вака пак големо да пробуваат у брзо, а?

Магија од игра.

• Хаха
Reactions: wot

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.710
Поени од реакции
9.986

Игра ќе е изгледа рекоа дека длц за Елден ринг нема да прават.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom