dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.714
- Поени од реакции
- 10.007
Абе преку Варе ако одиш можеш и на сл1 да го тепаш ако си доволно спремен, нема андерлевел во соулс игрите.Преку квест, кога ќе бидеш андерлевелед
Абе преку Варе ако одиш можеш и на сл1 да го тепаш ако си доволно спремен, нема андерлевел во соулс игрите.Преку квест, кога ќе бидеш андерлевелед
Всушност има некаква оптимизација. На пр ако одма идеш да го тепаш пинвил наспроти после неколку шефови пред орнштајн и смог. Имаш некаков оптимум да борбата не е претерано тешка/претерано лесна. Што идеално се бара за максимум уживање. И маленија може да ја тепаша на СЛ1, али дали би уживал во тоа, и колку обиди би ти требало да ја победиш?Абе преку Варе ако одиш можеш и на сл1 да го тепаш ако си доволно спремен, нема андерлевел во соулс игрите.
Ако ја тепаш на сл1 повеќе ќе уживаш од сл 200, е сека ќе се намачиш али такви се игриве.Всушност има некаква оптимизација. На пр ако одма идеш да го тепаш пинвил наспроти после неколку шефови пред орнштајн и смог. Имаш некаков оптимум да борбата не е претерано тешка/претерано лесна. Што идеално се бара за максимум уживање. И маленија може да ја тепаша на СЛ1, али дали би уживал во тоа, и колку обиди би ти требало да ја победиш?
Mene mi e DS II kruniteВелат само Блодборн длцто било подобро од фромсофтвер игрите, ќе го проверам то наскоро.
Иначе то е едино позитивно нешто од ДС2.Mene mi e DS II krunite
Тргни тоа кесата од глаата, не се срами не си сам.Mene mi e DS II krunite
Bravo bravoБидна денес. Последниот бос стварно треба да го сменат малце. Ме натера да сменам оружје и билд, па на крај испадна полесно него што очекував. Ама нефер бос заслужува нефер билд. Доста интересни босови имаше, а ми останаа сигурно уште доста опционални кои ќе ги тепам повремено. Од задолжителните изгледа најмногу време потрошив на Месмер кој би рекол дека ми беше и омилениот. Сигурно ќе се вратам да им помагам на други против него.
Прегледај го приврзокот 422052
Тоа е проблемот со лошите ривјуа сигурно, многу луѓе не сфатиле што е новиот ајтем и играта им е многу потешка него што треба да биде. Класичното левелирање не ти помага тука. Мене карактерот ми остана на ист левел како кога почнав, рунс користев само за подобрување оружја.Bravo bravo
Jas momentalno treba da gi projdam Bayle the Dread i Commander Gauis
Relanna, Golden Hippopotamus, Lamenter, furnace golems mavav vikendot i se ubiv istrazuvajki… dobar e level dizajnot
Kako najgolem nub na temava ovie scadutree ne sum gi koristel, 0 mi bea i dvete novi mehaniki i zatoa stanuvase se poteska i poteska igrata valda. Sega gi upotrebiv na bonfire i duplo damage pravam lol