Elden Ring

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.714
Поени од реакции
10.007
Преку квест, кога ќе бидеш андерлевелед
Абе преку Варе ако одиш можеш и на сл1 да го тепаш ако си доволно спремен, нема андерлевел во соулс игрите.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.528
Поени од реакции
4.359
Абе преку Варе ако одиш можеш и на сл1 да го тепаш ако си доволно спремен, нема андерлевел во соулс игрите.
Всушност има некаква оптимизација. На пр ако одма идеш да го тепаш пинвил наспроти после неколку шефови пред орнштајн и смог. Имаш некаков оптимум да борбата не е претерано тешка/претерано лесна. Што идеално се бара за максимум уживање. И маленија може да ја тепаша на СЛ1, али дали би уживал во тоа, и колку обиди би ти требало да ја победиш?

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.714
Поени од реакции
10.007
Всушност има некаква оптимизација. На пр ако одма идеш да го тепаш пинвил наспроти после неколку шефови пред орнштајн и смог. Имаш некаков оптимум да борбата не е претерано тешка/претерано лесна. Што идеално се бара за максимум уживање. И маленија може да ја тепаша на СЛ1, али дали би уживал во тоа, и колку обиди би ти требало да ја победиш?
Ако ја тепаш на сл1 повеќе ќе уживаш од сл 200, е сека ќе се намачиш али такви се игриве.
Али можеш да си ја играш играта како сакаш можеш комотно да фармаш 2 години да фатиш макс левел па да и се препуштиш на играта.

Иначе. How and why and how.

1002882550.jpg

Последно уредено:
  • Хаха
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.136
Feels good to be back. :cool:

Zaglaviv periodot mnogu vo Gloomhaven so mojata, no sepak poigrav vikendot dlc-to.

Dobar opening za sega, go ima toa darksouls cuvstvo koga stigas vo nova oblast.

Me zagreeja, me potsetija kako se igra igrava so prviot klasicen knight-boss Blackgaol Knight. Iako poigrav i pred dlcto cistev godskins ostanato i gargoyles, sepak so ovoj boss se vrativ vo focus mode.

Go pominav i prviot cinematic boss Divine Beast Dancing Lion. Tuka ja gresev rabotata i igrav mimic, sakajki da imam vreme poveke da mu prostudiram potezi i go ubivme vo afekt. Ke prodolzam bez mimic bidejki e tamu slatkiot balans na tesko/lesno mislam za sega. Mislam. Mislam!

I sega zaglaviv niz neotkriena mapa po visoki planini, kutnav eden Jagged Drake i se osetiv silno za podole da ima dva kako se tepaat, pa odma posle nekoj naelektriziran Ancient Drake koj resiv da go skoknam za da stignam do mojot najverojatno prv wall u igrata - gomnoto Bayle the Dread

Po taa pateka mislam ja najdov katanata koja e dobra protiv drakes no sepak nedovolno overpowered, gomnoto me skoro one shotnue.

Dragon-Hunter’s Great Katana +9 ja napraiv.

Fala ti FromSoft za uste edno predobro leto.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.714
Поени од реакции
10.007

Велат само Блодборн длцто било подобро од фромсофтвер игрите, ќе го проверам то наскоро.

• Љубов

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Бидна денес. Последниот бос стварно треба да го сменат малце. Ме натера да сменам оружје и билд, па на крај испадна полесно него што очекував. Ама нефер бос заслужува нефер билд. Доста интересни босови имаше, а ми останаа сигурно уште доста опционални кои ќе ги тепам повремено. Од задолжителните изгледа најмногу време потрошив на Месмер кој би рекол дека ми беше и омилениот. Сигурно ќе се вратам да им помагам на други против него.

1.png

• Ми се допаѓа

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.136
Бидна денес. Последниот бос стварно треба да го сменат малце. Ме натера да сменам оружје и билд, па на крај испадна полесно него што очекував. Ама нефер бос заслужува нефер билд. Доста интересни босови имаше, а ми останаа сигурно уште доста опционални кои ќе ги тепам повремено. Од задолжителните изгледа најмногу време потрошив на Месмер кој би рекол дека ми беше и омилениот. Сигурно ќе се вратам да им помагам на други против него.

Прегледај го приврзокот 422052
Bravo bravo

Jas momentalno treba da gi projdam Bayle the Dread i Commander Gauis

Relanna, Golden Hippopotamus, Lamenter, furnace golems mavav vikendot i se ubiv istrazuvajki… dobar e level dizajnot

Kako najgolem nub na temava ovie scadutree ne sum gi koristel, 0 mi bea i dvete novi mehaniki i zatoa stanuvase se poteska i poteska igrata valda. Sega gi upotrebiv na bonfire i duplo damage pravam lol :icon_mrgr:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Bravo bravo

Jas momentalno treba da gi projdam Bayle the Dread i Commander Gauis

Relanna, Golden Hippopotamus, Lamenter, furnace golems mavav vikendot i se ubiv istrazuvajki… dobar e level dizajnot

Kako najgolem nub na temava ovie scadutree ne sum gi koristel, 0 mi bea i dvete novi mehaniki i zatoa stanuvase se poteska i poteska igrata valda. Sega gi upotrebiv na bonfire i duplo damage pravam lol :icon_mrgr:
Тоа е проблемот со лошите ривјуа сигурно, многу луѓе не сфатиле што е новиот ајтем и играта им е многу потешка него што треба да биде. Класичното левелирање не ти помага тука. Мене карактерот ми остана на ист левел како кога почнав, рунс користев само за подобрување оружја.
Бејл е прилично тежок, јас го баталив после два обиди. Не би заглавувал на него, го оставив за понатаму. И Гаиус ми правеше проблем се додека не се охрабрив да одам ултра офанзивно.

• Ми се допаѓа

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.714
Поени од реакции
10.007
Со сл1 лик можеш да го пројдеш длцто има луѓе што го пробуваат и тоа, само блесинг собираат.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.136
Ke mora da odmoram od treva za dlcvo
Nema sansi high

Me drzi u forma pokraj site tie film-igri sto mi gi servira sony za lagano od kauc

Bosevi kako Romina u son mozev u souls pocetocite a sega me matka malce navamu natamu ali prosteno oti rozeva mi e omilena boja :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom