Кое?Може ли да се согласиме дека ДЛЦво е ужас и ја расипува главната игра?
Има едно.Кое?
Како ја расипува? Пред тоа главната игра го немаше завршетокот кој го добивме со ДЛЦто и мене ми имаше смисла.Може ли да се согласиме дека ДЛЦво е ужас и ја расипува главната игра?
Не сум го ни доиграла, да ти кажам право, се заиграв бладборн зошто е позабавна во секој аспект.Како ја расипува? Пред тоа главната игра го немаше завршетокот кој го добивме со ДЛЦто и мене ми имаше смисла.
За малце ќе те спојлнав, мислев алудираш на приказната.Не сум го ни доиграла, да ти кажам право, се заиграв бладборн зошто е позабавна во секој аспект.
И таму и таму не ја сфаќам приказната ама во длцво е веројатно само нафрлани некои работи без врска. Цели реони така стојат, празни.
Мене ми се губење на време таквите нашминкани реони. Општо дизајнот на мапата е многу лош го немам тоа чувство на наоѓање нешто.За малце ќе те спојлнав, мислев алудираш на приказната.
Не знам, мене ми беше доволно богата мапата дури на момент се осетив бос раш како да правам бидејќи се повеќе и почести од оригиналната игра. Ако имало празно сум претрчал брзо до следен евент - убаво му седнав и го завршив. Башка не толку затскриена е приказната во ДЛЦто и на крај можеш да поврзеш многу работи и од оригиналната. Ти велам, мене ми ја докомплетира приказната а на чувство ми беше како уште една игра.
Бладборн ја има најдобрата приказна од сите соулс но Елден ми е мнооогу блиску со лор-от.
.... A?Сеа во новата игра ќе ги поврзат сите.