wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.665
- Поени од реакции
- 34.115
Од сега натаму не ти ги признавам.Ja si pustiv mimic so Morgot. Ke gi koristam natamu definitivno.
Ako ne zapnam ke ja igram do 2023.
Прегледај го приврзокот 330148
У некој околности ебано бескорисен е , во други е MVP...Ja si pustiv mimic so Morgot. Ke gi koristam natamu definitivno.
Ako ne zapnam ke ja igram do 2023.
Прегледај го приврзокот 330148
Знаеш дека се појачуваат така?У некој околности ебано бескорисен е , во други е MVP...
Во овој full grown falling star beast...само како за одвраќање внимание служеше. Демиџ ништо. Дури ни вниманието не го правеше асално...
Абе ми е појачан до 6, само што неможе да га лупне...Знаеш дека се појачуваат така?
Автоматски споено мислење:
Е шо сакаш да сркаш кафе додека мимикот прави соло на босот.Абе ми е појачан до 6, само што неможе да га лупне...
Па очечкувам да не игра бдсм hit me harder daddyЕ шо сакаш да сркаш кафе додека мимикот прави соло на босот.
Има ајтеми, парфеми и спелови што можеш да го појачаш нападот, плус можеш да го лечиш.Па очечкувам да не игра бдсм hit me harder daddy
Го имам само копјето од тие ајтеми..Има ајтеми, парфеми и спелови што можеш да го појачаш нападот, плус можеш да го лечиш.
Не му се пишува арно на имењак ти.Имењакот