Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Kazav deka Messi ke raspali samo eden pogore pocna so sporedba Ronaldo vo Man Utd i Real i poradi toa Ronaldo bil podobar od Messi i radi pocnav i ja so sporedbi nisto povekje .... sepak utre tipuvam na Barsa , a i za nea ke navivam poradi toa sto Real mi se najomrzeniot klub ever , sega koga ke gi skratat finansiite UEFA ke gi vidam degenive od Madrid kako ke se spravat .

Utre ocekuvam Barsa da gi pregazi Real i onoj degenerikot Murinjo .

nieke go vratime franco pa keve vidam so ke praite!!11

Kazav deka Messi ke raspali samo eden pogore pocna so sporedba Ronaldo vo Man Utd i Real i poradi toa Ronaldo bil podobar od Messi i radi pocnav i ja so sporedbi nisto povekje .... sepak utre tipuvam na Barsa , a i za nea ke navivam poradi toa sto Real mi se najomrzeniot klub ever , sega koga ke gi skratat finansiite UEFA ke gi vidam degenive od Madrid kako ke se spravat .

Utre ocekuvam Barsa da gi pregazi Real i onoj degenerikot Murinjo
.

Дефинитивно не знајш кај тераш.... :tapp:
А да,никој не го интересира дека Реал ти е најомразен итн....ај олади од темава....

Мислам дека кој ја добие битката на средината, ќе победи. Очекувам поважна улога да имаат Чави и Озил отколу Роналдо и Меси.

ПС: Зошто Барселона Б не може да влезе во Примера?
-Затоа што Реал Мадрид ќе биде трет.

Очекувам Специјалниот да си игра курташак со гвардиола :)

Мислам дека кој ја добие битката на средината, ќе победи. Очекувам поважна улога да имаат Чави и Озил отколу Роналдо и Меси.

ahahaaha bratce me skina od smeenje :) :pos2:

Halelujah to that :):):)

Реал утре ќе игра со стандардните 11, Мурињо тоа го потврди денес на прес-конференцијата.

Икер

Рамос - Пепе - Карваљо - Марсело

Кедира - Чаби

Ди Мариа - Озил - Роналдо

Игуаин​

^
Значи според составов ништо од затворање ќе се игра отворено. Штом Мурињо се отвори волку, Пеп сигурно нема да игра со Буски и Маск во среде, што значи и ние одиме стандард, со прашалник само дали ќе биде Максвел или Абидал.
Ја би повеќе за Масквел оти е побрз, а и повеќе ќе ни треба во напад, ама ќе видиме.

zamka e ova od preveduvacot :)
ne veruvam uste od sega da go kaze sostavot, i ne veruvam da igra so taa 11ka sho igrase do sega.nesto mi kazuva deka ke stave drug igrac nesto kako iznenaduvanje

Мхм, може и он да влезе да игра...тоа најголемо изненадување би било, ќе ги збуни овие од барса.

Не верувам дека би ризикувал со Бензема или Леон, Не би седел Рамос на клупа на сметка на Арбелоа, ни Пепе за Албиол. Така да не очекувајте изненадување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom