Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
значи според Goal.com Барса ќе тепале 2-1
иначе за утре очекувам само една измена у составот на Реал, место Ди Марија да игра Лас, нели го пробуеше минатава со Ајакс и добро се покажа знае да задржи топка итн.итн., а овој Ди Марија да влезе по потреба(ако бркаат резултат), јес да нема да има потреба, за Барса незнам со кој состав ќе излезат али би требало и они да играат со 4 у средина(Бускетс,Маскерано,Чави и Иниеста) и меси и виља шпицови
така да ќе биде цврст натпревар со малце голови според мене

decki ostajte gi provokaciite za posle el klasiko :)
citam i na sportdenes e objaven sostavot na real
nekako se uste sum siguren deka murinjo nema da izleze so istite 11,no aj ke pocekam do utre dali sum bil vo pravo :)

значи според Goal.com Барса ќе тепале 2-1
иначе за утре очекувам само една измена у составот на Реал, место Ди Марија да игра Лас, нели го пробуеше минатава со Ајакс и добро се покажа знае да задржи топка итн.итн., а овој Ди Марија да влезе по потреба(ако бркаат резултат), јес да нема да има потреба, за Барса незнам со кој состав ќе излезат али би требало и они да играат со 4 у средина(Бускетс,Маскерано,Чави и Иниеста) и меси и виља шпицови
така да ќе биде цврст натпревар со малце голови според мене
Барса нема шанси да игра со четири во средина. Пречкртај го тоа уште одма. Од памтивек Барса игра 4-3-3 така да Перп нема шанси да ја смени најуиграната формација, која донесе многу титули пред Ел Класико. Може да има изненадување во составот, ама изненадувања во формацијата НЕМА ШАНСИ.

Јас мислам сигурно е,чим објавиле Спорт Денес.

Не сум фан на барса ама има многу подобра игра од реал кој се темели на играта на еден играч само..Барса има далеку подобра екипа !!!

Неможев а да не се насмеам :)

Кој играч е тоа ќе ми кажеш ли? И од кога фудбалот е индивидуална игра? :)

Неможев а да не се насмеам :)

Кој играч е тоа ќе ми кажеш ли? И од кога фудбалот е индивидуална игра? :)
Мене не ми изгледа мн смешно... Роналдо ја движи цела игра на реал.. Барса можи да игра и без меси и без иниеста и без чави...оти тие се воиграни како екипа и знаат да играат како целина не се работи само за индивидуални потези ...

Мене не ми изгледа мн смешно... Роналдо ја движи цела игра на реал.. Барса можи да игра и без меси и без иниеста и без чави...оти тие се воиграни како екипа и знаат да играат како целина не се работи само за индивидуални потези ...
sisko-facepalm.jpg

Пратиш фудбал или само лупеташ глупости безвеза?

да не коментирам повеќе ке се види утре на терен дали бев во право или не ...Па ке прајме муабет после тоа кој прати фудбал а кој коментира само на празно...

Реал лани играше на гости кај Депортиво и Валенсија без Роналдо, две ултра тешки гостувања за нив па и на двете победи. Ај за минатата сезона тоа може некако да се кажеше дека Роналдо го носеше тимот на рамо, ама за оваа сезона тоа да го кажеш, посебно па кога го имаш и Мурињо како тренер, треба стварно Реал да си го гледал максимум еднаш или два пати оваа сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom