Ел Класико : Барселона - Реал Мадрид 1:0

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Koнечен епилог од натпреварот

• Победа на Барселона

Гласови: 142 59,2%
  • Нерешено

Гласови: 25 10,4%
  • Победа на Реал Мадрид

Гласови: 73 30,4%

• Вкупно гласачи
    240
Статус
Затворена за нови мислења.
и да биде баптиста работа...ГОЛ Гол..кога велеше со полу затната муцка...:))) ... а ние на телевизор голот го гледаме после 15 секунди :pos2:

Ја пребледев тој момент и и бев збунет викам овој се швркна не е у ред али не ми текна дека глеа у живо тек кога дадоа гол ми текна...

де бе, не знаевте дека нашиве каснат по 20 сек.?
не само нашите и сите други светски канали кои вршат пренос...

јас кога бев на Македонија-Шпанија баш гледав на ТВ преку мобилен да видам колку ќе загаснат... околу 20 секунди се назад :wink:

Мора да има каснење. Не постои систем за пренос кој ќе ги пренесе информациите за 0 секунди, т.е. со брзина на светлината.:helou:

де бе, не знаевте дека нашиве каснат по 20 сек.?
не само нашите и сите други светски канали кои вршат пренос...

јас кога бев на Македонија-Шпанија баш гледав на ТВ преку мобилен да видам колку ќе загаснат... околу 20 секунди се назад :wink:
И ти претера сега.Не е 20 секунди негде околу 7-8 е каснењето.

Moe мислење е дека ќе излезе нерешено..3:3..Ќе има добар фудбал,со многу валкани стартови и мислам дека ќе има 1-2 црвени..Само да игра Роналдо,без него нема да ми биде интересно..Сакам и двата тима да ги имат на располагање сите играчи,да излезат со најдобрите 11 и судијата да не оштети ни една од екипите..

:helou:

Ќе навивам за Барса, само заради Боби, иначе воопшто не ме засега кој ќе победи, само да има интересен фудбал, да не е војна и брканици по терен, мада се` ме влече накај победа на Барса. :)

Мислам дека ке победи барса затоа што роналдо енос се врати од повреда така да лесна победа за Барса..:pivo:

Ќе навивам за Барса, само заради Боби, иначе воопшто не ме засега кој ќе победи, само да има интересен фудбал, да не е војна и брканици по терен, мада се` ме влече накај победа на Барса. :)

нема да биде интересен фудбал...јас како фан на Реал МАДРИД признавам дека реал нема шанси за победа..бидејќи ИНИЕСТА и дугоногиот ПИКЕ се во страшна форма...да не кажам само нашиот панче ќумбев има појака форма од нив...изиграле една сезона добро и мислат еее најдобри играчи во европа се...тоа се гомна играчи...не џабе фергусон го продаде тој Пике..кога за него немаше место во манчестер покрај еванс и ошеј да не збориме за во фарса..најдобар дефанзивец им е ...

п.с арбелоа црвен картон обавезно...ќе ги запира нападите на фарса на исти начин како што го запираше пато во секој напад на Милан...па ќе видиме колку е толерантен судијата..

Мислам дека ке победи барса затоа што роналдо енос се врати од повреда така да лесна победа за Барса..:pivo:

многу јако мислење :)))

Преднос давам на барса зашто се тим а овие уште немаат дојдено до тоа ниво... Лани во еден период следеа 2 тешки утакмици за Барса - Реал и Челзи и покажаа дека знаат да играат добро под притисок... наејќи дека Пеп не ги штеди играчите за куп очеквам сека да играат со најдобрите!

нема да биде интересен фудбал...јас како фан на Реал МАДРИД признавам дека реал нема шанси за победа..бидејќи ИНИЕСТА и дугоногиот ПИКЕ се во страшна форма...да не кажам само нашиот панче ќумбев има појака форма од нив...изиграле една сезона добро и мислат еее најдобри играчи во европа се...тоа се гомна играчи...не џабе фергусон го продаде тој Пике..кога за него немаше место во манчестер покрај еванс и ошеј да не збориме за во фарса..најдобар дефанзивец им е ...

п.с арбелоа црвен картон обавезно...ќе ги запира нападите на фарса на исти начин како што го запираше пато во секој напад на Милан...па ќе видиме колку е толерантен судијата..

многу јако мислење :)))
Добар заклучок,ама што може да се очекува од член кој е баниран безброј пати и сака да изгради нов идентитет.

Еванс и Ошеј:tv:Затоа Фергусон изјави дека се кае што го продал и што стана еден од најдобрите дефанзивци ако не и најдобар.

Пато неможеше да мрдне покрај Арбелоа.:nenene:

Преднос давам на барса зашто се тим а овие уште немаат дојдено до тоа ниво... Лани во еден период следеа 2 тешки утакмици за Барса - Реал и Челзи и покажаа дека знаат да играат добро под притисок... наејќи дека Пеп не ги штеди играчите за куп очеквам сека да играат со најдобрите!
Подобро играат под притисок.:smir:

Еванс и Ошеј:tv:Затоа Фергусон изјави дека се кае што го продал и што стана еден од најдобрите дефанзивци ако не и најдобар.

Koга го изјавил Ферги тоа, дека се кае, имаш точна информација или ова од тепка го извади ? :)
Јас колку што знам Ферги никогаш не се покајал што го шитнал Пике зашто на таа позиција има двајца класа подобри од него а тоа се Вида и Рио, и мислам, не сум сигурен, во една прилика кажа дека мило му е што дечкото просперираше во Барселона зашто помеѓу такви играчи нема место за него во првиот тим на Манчестер . :wink:

А за мечов, гледајки ги Реал како смешно играат во одбрана, т.е. ништо подобро од лани кога тимовите доаѓаа лесно до шанси не веруем дека имаат капацитет да издржат против Барса, па дури и Ибра и Меси да не играат .

Сликата вреди илјада зборови:

alcorcon.jpg

be-quiet.jpg

Барса ќе ги прати на седмо небо со седум гола xD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom