Ел Класико : Барселона - Реал Мадрид 1:0

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Koнечен епилог од натпреварот

• Победа на Барселона

Гласови: 142 59,2%
  • Нерешено

Гласови: 25 10,4%
  • Победа на Реал Мадрид

Гласови: 73 30,4%

• Вкупно гласачи
    240
Статус
Затворена за нови мислења.
Давор ти е посебен случај. Нешто као жртва силовања...ах тој Иниеста, здравјето му го зеде. :(

На седативи,дијазепами,бедоксини сум..
Не си свесен,не можам ни да спијам навечер.
Радувајте се додека можете..тоа ќе ви остане..
Кај и да е крајот ќе ви дојде..ајде сеа..:pusk:

Топ у дупе, пиштол на чело и нож на грло да ми стават, ја тема за наредно Ел Класико не отварам. :icon_lol:

pa mora da ima tema be :) vakvo derbi...najgolemo na svet sto se slucuva samo 2 pati godisno!

На седативи,дијазепами,бедоксини сум..
Не си свесен,не можам ни да спијам навечер.
Радувајте се додека можете..тоа ќе ви остане..
Кај и да е крајот ќе ви дојде..ајде сеа..:pusk:

Па и Рубин потпис ставил...па тебе само амнезија те спасува, мора да го заборавиш Иниеста оти цел живот ќе имаш бреме :( Није лако кад га примиш полако...во 93та минута :vozbud:

абе ми се чини колку сака пари да даде Р.Мадрид но секогаш ќе губи до Барса бидејќи овие мн се уиграни,но ако се зачува овој состав на РМ нема да се знае во иднина:helou:

абе ми се чини колку сака пари да даде Р.Мадрид но секогаш ќе губи до Барса бидејќи овие мн се уиграни,но ако се зачува овој состав на РМ нема да се знае во иднина:helou:

Свати дека Реал не потроши 250 милиони за да ги тепа Барса туку да ја освои титулата.Ако не тепавте и сеа си мислиш дека ќе освоите титула гадно си се заебал.

Па и Рубин потпис ставил...па тебе само амнезија те спасува, мора да го заборавиш Иниеста оти цел живот ќе имаш бреме :( Није лако кад га примиш полако...во 93та минута :vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ја сеа приметив :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ах тој Иниеста....

Црн,бел,плав..каков КАЗАН сакаш?Бирај..

Свати дека Реал не потроши 250 милиони за да ги тепа Барса туку да ја освои титулата.Ако не тепавте и сеа си мислиш дека ќе освоите титула гадно си се заебал.

A ako vie bevte podobri od lani ama sepak IZGUBIVTE i ocekuvas deka ke osvoite titulla togas ti uste pogadno si se zaebal! :helou:

Гледам многу дрвење има не сме заслужиле да победиме, особено од Даворче кој уште неможе да го преболи голот на Иниеста.

Поздрав до сите !!!

Aбе батали го Даворче, зар уште го читаш, не вреди, премногу е јаден.

Иначе да, во прво Реал беше поконкретен, во второ со играч мање цели 30-35 мин и беше за очекување поголема иницијатава од страна на Реал, поготово што имавме водство од 1-0, но искрено Реал ништо не направи конкретно за гол во второто полувреме освен двете мешаници бред голот на Валдес. Повторно Барса го имаше поседот, имаше одлична прилика преку Пике со глава да го зголеми водството,со играч мање над 60% посед, со играч мање шанса добра на Абидал, со играч мање 100% шанса на Меси. Тоа е тоа....

Најинтерсни ми се сите овие закани пред и после натпреварите на Барселона:vozbud:
Крајот ќе ви дојде, радувајте се дури можете, ќе ве изгазиме, пике и иниеста дрва итн итн:) Мислам продолжете, многу ми го кревате расположението. Да му е ќеф на човек да ве чита.

A ako vie bevte podobri od lani ama sepag IZGUBIVTE i ocekuvas deka ke osvoite titulla togas ti uste pogadno si se zaebal! :helou:

Ќе видиме пријателе има уште мноогу да се игра...Не сум Нострадамус па да кажам уште сеа затоа јас уште ништо не мислам.Времето ќе каже се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom