El Clasico - Real Madrid 2 : 6 Barcelona - 2.5.2009

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке победи ?

• Вкупно гласачи
    156
Статус
Затворена за нови мислења.
...Морам да го истакнам Пике...Фергусон кога ја гледал утакмицава сигурно си ја чукал главата како успеал таков феноменален играч да го даде толку ефтино:))))))

И јас баш тоа си го помислив.:)

За мала сума имаме штопер да не кажам од светска класа, али блиску е и до таму. Али Ферги овојпат направил грешка ..:)

Уште еднаш нека ни е честито титулата во примера, и сеа релаксирано и без притисок да се насочиме кон Челзи.:)

Прекрасен натпревар, прекрасно дерби пукна петарда од страна на Барселона...честитки до сите фанови на Барселона...

6 гола примени дома се многу за тим како што е Реал, во моментов Барса се премногу јаки, очигледно... секоја чест на ваквата игра.

Понижување до максимум...мислам дека можеа 10 слободно да има дадат ако не си играа у нивен шеснаесетник :toe: како и да е топ утакмица :vozbud:...ама Барса не се стига така лесно

Само едно ќе кажам: Барселона ко да не играше против Реал вечерва, туку ко да играше против некој шпански нисколигаш. Реал беа комплетно понижени!

Ептен ме радува фактот дека у последно време се зинагледав фантастични утакмици.А оваа е несомнено една од тие!!!!
највеќе им симињам капа на мудата на играчите на Барселона кои тргнаа фајтерски во нешто што можеме слободно да кажеме дека беше натпревар за шампионска титула...и тоа на гостински терен.
Незнам кој прв да испофалам....мислам за Меси си го кажав новиот виц за Чак норис....само Чак Норис може да му земе топка на Меси. чави, Иниеста, Анри , Ето.......Морам да го истакнам Пике...Фергусон кога ја гледал утакмицава сигурно си ја чукал главата како успеал таков феноменален играч да го даде толку ефтино:))))))
Како и да е,ова е пред се голема победа за фудбалот.Честитки до навивачите на Барселона!
И што сега!? Оти им даде 1 гол на реал и право одма станува голема звезда?

Леле леле леле како боли :) 6 комадчиња ошекував да тепаме ама не и да ги прегазиме :pos2: значи толку слаба екипа до сега немам видено реал лузери тоа е тоа им покажавме што е фудбалот. Ај имаа надеж уште реал може ќе се борат за сребрена папуча :pos2: најфатално е тоа што ни поведовте еееееееејј алооооооооооо 1-0 ни поведовте каде бе кадеееееее со кој мислевте дека играте :pos2: од 1-0 ви напраифме 2-6 ве пукнафме у 70 минута стадионот беше скоро празен навивачите си одеа многу ги разочарафте али тоа е играта:pos2: ај ке ги наапам многу фановиве нека има за друг пат :pos2: зборам у прво лице оти така поубаво ми звучи xixixixixixixixixixixxixixiix 2-6 НИКОГАШ нема да се заборави ајде ајде ќе ве бидее:pos2: Поздрав............

Леле леле леле како боли :) 6 комадчиња ошекував да тепаме ама не и да ги прегазиме :pos2: значи толку слаба екипа до сега немам видено реал лузери тоа е тоа им покажавме што е фудбалот. Ај имаа надеж уште реал може ќе се борат за сребрена папуча :pos2: најфатално е тоа што ни поведовте еееееееејј алооооооооооо 1-0 ни поведовте каде бе кадеееееее со кој мислевте дека играте :pos2: од 1-0 ви напраифме 2-6 ве пукнафме у 70 минута стадионот беше скоро празен навивачите си одеа многу ги разочарафте али тоа е играта:pos2: ај ке ги наапам многу фановиве нека има за друг пат :pos2: зборам у прво лице оти така поубаво ми звучи xixixixixixixixixixixxixixiix 2-6 НИКОГАШ нема да се заборави ајде ајде ќе ве бидее:pos2: Поздрав............

Одеднаш по вечерашнава победа на Барса, излегоа уште многу фанови на Барса. Абе само за гомна јадење сте за ништо друго. Да тепаше Реал вечерва незнам ни дали ќе се декларираше како навивач на Барса, а камо ли да пишеше на темава нешто. Или можеби тогаш ќе навиваше за Реал?! Зошто не сум видел да постираш до сега на Барса фан клуб.

И јас баш тоа си го помислив.:)

За мала сума имаме штопер да не кажам од светска класа, али блиску е и до таму. Али Ферги овојпат направил грешка ..:)

Уште еднаш нека ни е честито титулата во примера, и сеа релаксирано и без притисок да се насочиме кон Челзи.:)

друже Ферги тешко да напраил грешка :) нели ви го зеде за без пари како детенце, исто како Венгер шо ви го зеде Фабрегас. па сеа ви го шитна и ви зеде пари за да ви го врати назад :) значи пак е во добивка :) иначе алал да му е за голчето, касиљас и канаваро (дебил над дебилите, како ли овој ја зеде наградата за најдобар играч лани не ми е уште јасно) чекаа да изигра со Меси, а тој им го закачи без око да му трепне :)

:vozbud::vozbud: шо беше тоа вечерва торпедирање на Реал...незнаеја главите кај им се како муви трчаа....секоја чест за Барселона ги надиграа во секој поглед

Одеднаш по вечерашнава победа на Барса, излегоа уште многу фанови на Барса. Абе само за гомна јадење сте за ништо друго. Да тепаше Реал вечерва незнам ни дали ќе се декларираше како навивач на Барса, а камо ли да пишеше на темава нешто. Или можеби тогаш ќе навиваше за Реал?! Зошто не сум видел да постираш до сега на Барса фан клуб.
А чекај сега, на темиве е дозволено да пишуваат само оние кои до сега постирале во фан клуб Барса или Реал или некој 10ти.

Дечко, Реал денес доживеа дебакл, Реал доживеа потоп, фудбалско цунами, Реал со примените 6 комада го засени свинскиот грип . . . ова е нешто за што цел фудбалски свет ке говори во наредни неколку години а ти како фан на Реал ке се научиш да живееш со истото .
А Барса, Барса брилјираше, Барса денес стигна до бројката од 100 погодоци оваа сезона на Бернабе, Барса беше екипата која таму отиде со 94 погодоци . . . . Барса денес ја завери титулата во Шпанија во Мадрид .

Помири се со овие факти, и не глуми џандар на форумов, секој има право да постира каде сака и што сака а е во склоп истото со правилата, плус, вакви бомби и детонации во Мадрид ни ЕТА не може да ни приреди . . . јас мислам дека ЕТА по денешниот меч ке ги откаже планираните напади врз Мадрид на неодредено .

Леле леле, партали. Santiago Bernabeu ... where 2:6 happens :)

Аха брат елај ваму и прашај ке видиш од кога суим фан на барса али не сум многу голем љубител на фудбалоф така да ретко гледам само поважни утакмици гледам повеќе сум у автомобилизам тука ова ми е прв пат да пишувам така да затоа а не сум ја од тие продаените души кој тепа за тој да сум јас сум фан на барса уште кога играше ривалдо у барса од тогаш па навака а не од пред 5 саата кога ве растурифме :pos2: Поздрав...

Ја уште неможам да поверувам што се деси:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom