El Clasico - Real Madrid 2 : 6 Barcelona - 2.5.2009

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке победи ?

• Вкупно гласачи
    156
Статус
Затворена за нови мислења.
Немогуче! Ова се вика циркуз без пари. Се искинав од смеење, покрај преголемата очекувана среќа. Туку мислам дека толку голови паднаа дека ги испукаа тука и тие наменети за Челзи... несвести!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Денеска победи фудбалот. Колкав кеиф ми се напраи што ги силуваа нежните газиња на Робен, Раул и Гаго. Мхмхмх. :)
Џабе крекање 3 месеци за вој домашен дуел со Барселона. Да не си у кожа на фан на Реал. :)

Овие Реал ко ретардирани беа, па и тренерон глуп им го извади Рамос еднисвениот што покажа нешто. Толку беше од 19 натпревари без пораз.
хаха БАРСА ШАМПИОН

Вечерва само треба да се поклони пред Барса!

Вакво ДЕМОЛИРАЊЕ ретко, да не речеме никогаш, се гледа...на ваков важен натпревар, решавачки. Кога сите би играле дефанзива и би се бранеле...само Барса е пример дека нападот е најдобра одбрана!

:sekss:

Не петарда, овој Пике огномет им запали у голот. И им дадовме гол предност, тие не можеа да ја зачуваат мрежата цели 5 мин. :kesa: И да не видим мрсење муда више.

Утакмицава беше секс :sekss::sekss::sekss:

Абе да им е*** се на барса. ме и******* ,
Реал си се Реал, шампиони се и шампиони ќе си останат
Секогаш во срцето, РЕАЛ и само РЕАЛ

Абе да им е*** се на барса. ме и******* ,
Реал си се Реал, шампиони се и шампиони ќе си останат
Секогаш во срцето, РЕАЛ и само РЕАЛ

Засекогаш во срцето:

Шест комада, шест комада,
то је наша нада !

то је наша нада !

Aj честито победа на каталонциве..

Честито победа барса :)( И ке го замолиме Ред Девил без нервози :) ) Се виде што ке објаснуваш???

Засекогаш во срцето:

то је наша нада !

то је наша нада !

Само ме интересира дал ја гледаше утакмицата? :) Зошто многу си по фудбалов, само за гомна-јадење :) Ка губите викаш дека не те боли к*р за фудбал, а сега овде ми пееш песничиња за деца од 1во одд. :)

Одржана лекција по фудбал, само тоа може да се каже. Се надевам дека ќе тепате и во ЛШ, зошто тоа и го заслужувате, а не да тепаат повторно некој фушери.

Абе овие играчиве на Реал треба да има дадат 20 евра и да ги шутнат на клоци па за тој дрес што го носат. Греота :pos2:

ajt uste malce slavje do 12...pa da se koncentrirame na celzi...

sto mislite vo sreda ke bide 0-2 ili 0-3

kako samo si igraa igracite na barsa kako so mali deca da igraat
kako samo xavi iniesta messi i uste nekoj si gi vrtea na sred bernabe

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom