El Clasico - Real Madrid 2 : 6 Barcelona - 2.5.2009

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке победи ?

• Вкупно гласачи
    156
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако сакате да знаете Ел Класико заврши.Па затоа темава треба да се затвори.
Чекајте де уште малку не плачете:pos2:2-6:pos2:Смени си потписо веке стај нов сега со 2-6:pos2::pos2:

Zlatko/dosta ziveesh vo minatoto...=)(smeni potpis):smir:
Можеше и полошо да биде за Реал...Барса беа феноменални вчера.Нека им е честито титулата.

Ако сакате да знаете Ел Класико заврши.Па затоа темава треба да се затвори.

Да не сакаш марамче да си ги забришеш солзите малце?????

Има тука некој што знае кога треба да се затвори една тема и затоа ќути и ТРПИ!!!

поздрав до навивачите на реал--
две рачички со 10 прсти имам деца јас
6 Бе луќе срамотилаци е она :kesa::kesa::kesa::kesa::sekss::sekss::sekss::tapp::tapp:

do armin06:
ne mi odgovori na edno prasanje od tebe postaveno od pred 3 4 dena dali namerno ili ne si go videl toa neznam
ama vo sekoj slucaj ja ke te potsetam pak

ajde be lani za malku ne ja izedivte petardata (koga real barsa zavrsi 4 1)
a sega sto se sluci so real,real sto izedi:pos2:

Заврши и долгоочекуваниот натпревар за мадридските фанови. "Сигурните" три бода веќе се избришани и разликата во бодови оди на 7. Со вчерашното класико се потврди она што го зборувам цело време... тоа дека играта на Реал не е убедлива и неможе да се носи со големите тимови. Се покажа тоа со Ливерпул, па се вадеа на тоа дека Ливерпул играл со 10 души во одбрана и ја умртвувал играта. Ако тоа беше случај тогаш, вчера гледавме нешто сосема спротивно. Машка игра, chest to chest натпревар. Се потврди тоа дека Барселона е најсупериорниот тим на Планетава моментално, го игра најдобриот фудбал, постигнува најмногу голови. Не би сакал да потценувам али никој во светот неможе да му парира на овој тим во поглед на играта и поседот на топка и реализацијата на секој натпревар. НИКОЈ:toe:

real se najdobri site mozete voda da im nosite pozzzz

хх

Ајде модератори доста и е на темава следуваат други дерби натпреваи.:salut:

Ваков меч заслужува темата да седи цел викенд, удре ке оди под клуч, до тогаш ке едитираме и наслов . :smir:

Срам ми е што сум креатор на темава :nesum:

1241291078extrasalbumes.jpg

1241291399extrasalbumes.jpg

1241298401extrasalbumesr.jpg

henry1.jpg

mesihenryyyy.jpg

messihenry.jpg

messiii.jpg

Slatko za kraj
foto360258cas.jpg

ja prvo mislev deka ke igrat do 10gola ne 90 minuti hehheheheh

Nema ekipa kako Barsa