El Clasico - Real Madrid 2 : 6 Barcelona - 2.5.2009

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке победи ?

• Вкупно гласачи
    156
Статус
Затворена за нови мислења.
Primera Division where 2-6 happens:)

Тимовите од другите лиги треба да учат што е дерби :toe: само на Реал-Барса се случуваат вакви голеади во англија,италија никогаш нема да има вакви дерби натпревари
Не треси, жити све, пушти премиер лига некогаш...
....браво Барса!!!

Не треси, жити све, пушти премиер лига некогаш...
....браво Барса!!!

Пуштам и гледам секој натпревар каде што играат "појаките" екипи има највеќе 2 гола со исклучок на последниов 4-4 шо заврши...
....браво Барса!!!!

Не го гаси мобилниот вечер :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Primera Division where 2-6 happens:)

Da mozes da zamislis kakva e atmosferata na ulicite na Barcelona........... NEVEROJA>>>>>>>>>>>>>>>>>>TTNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Oчекував многу повеќе од Реал на овој натпревар,но разочараа.Можат дури и среќни да бидат што само 6 гола примија.
Браво за Барселона .

Разочаран сум, како може клуб како Реал Мадрид да прими од Барселона само 6 гола, срамота па требаше едно 10 да примат да им е*** све. Леле вакво демолирање одамна немам видено, честитки за Барселона фантастични беа, впрочем цела сезона играат така.:bravo::olee:

Вечер кога ќе се видат на огледало мадриѓаните ќе видат... магарешка глава, како на цртаните филмови :pos2:

Одличен натпревар. Како неутрален гледач уживав во прикажаното :). Браво за Барселона, не е мала работа да го понижиш Реал на сред Мадрид.

Нема зборови што ја опишуваат мојата среќа во моментов.:vozbud: Се би дал сега да сум во Барселона:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Da mozes da zamislis kakva e atmosferata na ulicite na Barcelona........... NEVEROJA>>>>>>>>>>>>>>>>>>TTNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Лелеее Бобане ако си стварно таму не кажувај, ќути, во уште поголема желба ме ставаш :):)

Лелеее ти завидувам сакам и јаааас :vozbud:

Одлична игра заслужена титула Реал треба сега да се замислат малце шо направија.Се надевам дека Барса нема така да играат у среда и Челзи треба да се спремат добро

Ептен ме радува фактот дека у последно време се зинагледав фантастични утакмици.А оваа е несомнено една од тие!!!!
највеќе им симињам капа на мудата на играчите на Барселона кои тргнаа фајтерски во нешто што можеме слободно да кажеме дека беше натпревар за шампионска титула...и тоа на гостински терен.
Незнам кој прв да испофалам....мислам за Меси си го кажав новиот виц за Чак норис....само Чак Норис може да му земе топка на Меси. чави, Иниеста, Анри , Ето.......Морам да го истакнам Пике...Фергусон кога ја гледал утакмицава сигурно си ја чукал главата како успеал таков феноменален играч да го даде толку ефтино:))))))
Како и да е,ова е пред се голема победа за фудбалот.Честитки до навивачите на Барселона!

Што да се каже освен:sekss:,ако не идат у фанале ЛШ не е хумано:toe:

Зборам за дерби кои вие ги играте на пр
Ман43стер-Ливерпул
Ман43стер-Арсенал
Ман43стер-Челзи
Пио дерби на збор да... но дерби со неизвесности, пресврти, атракции, тоа денеска и повеќе години веќе го нема во Шпанија.
Тоа најчесто се случува во Англија и тоа кај повеќе тимови, не само кај два ривала како што се Реал-Барселона.
Веќе и стануваат досадни ваквите дербиња, затоа што секоја година некој тепа по 5 разлика. Минатата година 4-0 за реал сега 2-6 за Барса.
Далеку се од „Англиските“ дербиња.

Повеќе сакав Реал да тепа на дуелов, не за друго од колку да стане поинтересно првенстовото и да има неизвесност до крај...али од овие Барселона страв да те фати, сосема заслужено ја земаат титулата оваа година, ќе биде штета ваков тим да не земе и Лига на Шампиони(иако го посакувам Челзи доколку Арсенал се пласира во финале). Реалноста е таа, али во лига на шампиони треба да се има и среќа.

Честитки до сите фанови на Барселона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom