El Clasico - Real Madrid 2 : 6 Barcelona - 2.5.2009

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке победи ?

• Вкупно гласачи
    156
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.656
Поени од реакции
14.632
Мислам дека треба да се отвори посебна тема за најголемото светско фудбалско дерби.

Голем фан сум на Реал Мадрид, и како таков фан, не можам ништо друго да очекувам освен победа. Иако на Реал не им играат 2-3 стандардни првотимци, сепак и другите се играчи со две раци и со две нозе, така да и тие би одиграле на исто ниво како и првотимците. Мислам дека и Барселона не е семоќна, секој тим има свој падови, а мислам дека тој пад Барса го чувствува дури сега, во најбитниот дел од првенството. Победа на Реал, не само за да ме израдува, туку и да гледаме драматична завршница во Шпанската Примера, што секој љубител на фудбалот би ја посакал.

Hala Madrid !

Давајте ваши коментари за овој фудбалски спектакл...

Ова е натпреварот на сезоната за Реал.:)
Барселона ја очекува пеколен период!
Ако не попуштат сега, капа им симињам.
Ќе бидат исцрпени од Челзи на секаков план.
Реал ќе победи!!!!!!!!!!!
1-1!
:vozbud:

Hala Madrid!

abe barsa e masina ne se sekirajte vie 4e go krka real mn jako :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: 2-3 za barsa

Очекувам срамен пораз на Реал!!!

Мислам дека немаат шанси моментно со непобедливата Барселона!!!

прогноза: Реал - Барселона 1-4:vozbud:

zaradi prvenstvoto da bide na kraj pointeresno bi sakal real da pobedi.
megusebni dueli vo poslednite 10 godini odigrani na santijago.

Spanish Primera Division 2007/2008 1X2 Real Madrid-Barcelona 4:1
Spanish Primera Division 2006/2007 1X2 Real Madrid-Barcelona 2:0
Spanish Primera Division 2005/2006 1X2 Real Madrid-Barcelona 0:3
Spanish Primera Division 2004/2005 1X2 Real Madrid-Barcelona 4:2
Spanish Primera Division 2003/2004 1X2 Real Madrid-Barcelona 1:2
Spanish Primera Division 2002/2003 1X2 Real Madrid-Barcelona 1:1
Champions League 2001/2002 1X2 Real Madrid-Barcelona 1:1
Spanish Primera Division 2001/2002 1X2 Real Madrid-Barcelona 2:0
Spanish Primera Division 2000/2001 1X2 Real Madrid-Barcelona 2:2
Spanish Primera Division 1999/2000 1X2 Real Madrid-Barcelona 3:0
Spanish Primera Division 1998/1999 1X2 Real Madrid-Barcelona 2:2

Pobeda na BARSA 1-3 ke go sovlada real, i neresen za real ke bide ko poraz ali sepak da se znae koj e koj ke gi skrsime.

Победа на Барса и ништо друго!
Несмеат да дозволат да ја изгубат титулата, па затоа нека ја освојат на Бернабе :)

Ја типувам на повреда на Меси за време на утакмицата. Ќе му ебат матер. А иначе у врска со резултатот 0-3 Барса :icon_cool

Ја типувам на повреда на Меси за време на утакмицата. Ќе му ебат матер. А иначе у врска со резултатот 0-3 Барса :icon_cool

Глеај уште вечер да не го набијат на колец :)

Ја ќе ве поштедам од прогноза.

Барса тепа сигурен сум....:helou: Резултат:0-1:toe: Гол:36' Меси:salut:

Со оглед дека тој што ја отворил темата заборавил да постави анкета, истата вчера доцна беше поставена од мене али сум ја заборавил и опцијата '' нерешено '' да ја поставам, иако нема ни потреба од истото зашто Барса ке победи :) .

Баталете тоа, мене ме интересира следново, статистиката на Барса и Реал сезонава, сеијата на Реал од мечеви без пораз ( со гол разлика ), статистика од домашни средби на Реал и оние на Барса како гостин со дадени и примени голови .
Ако може некој да не удостои со тоа, добра работа би завршил .

п.с. Морам да се повторувам од другите теми за дерби средбите, поставена е јавна анкета, нема потреба од постовите овој, оној ке тепа . . .

Заверка на титула баш на гостинскиот терен :smir:

Со оглед дека тој што ја отворил темата заборавил да постави анкета, истата вчера доцна беше поставена од мене али сум ја заборавил и опцијата '' нерешено '' да ја поставам, иако нема ни потреба од истото зашто Барса ке победи :) .

Баталете тоа, мене ме интересира следново, статистиката на Барса и Реал сезонава, сеијата на Реал од мечеви без пораз ( со гол разлика ), статистика од домашни средби на Реал и оние на Барса како гостин со дадени и примени голови .
Ако може некој да не удостои со тоа, добра работа би завршил .

п.с. Морам да се повторувам од другите теми за дерби средбите, поставена е јавна анкета, нема потреба од постовите овој, оној ке тепа . . .
Е ќе видиме дали ќе победи Барса.Ова најголемо дерби на светот ќе биде пресвртница на врвот на табелата.Оваа година Реал е шампион и .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom