Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^Ако е бруцош не се плаќа, а ако го има ислушано тогаш е симболично 1000че :)

бруцош сум и фала за информацијата... значи колку што сфатив за да го сменам не треба да плачам бидејќи сум бруцош :smir:

Здр и јас сум на економија,за макроекономија и микроекономија незнам баш за професорите и предавањата,но за политика на социјален развој сум сигурна дека никогаш не би го отфрлила.Ќе ни предава Ристо Христов,тој мене ми предаваше лани социологија-човекот е екстра,дозволува да си ги оформуваш одговорите самиот на колоквиум без да се држиш стриктно од збор до збор како што е во учебник,и што и најбитно скоро и не се замара да ги чита одговорите...Со просечно учење извадив 9 од колквиуми така да мој совет е да си го држиш предметчето за годинава.Позз :helou:

--- надополнето ---

бидејќи си бруцош, само ќе одиш кај тетката од студентски, и таа ќе ти го смени ГРАТИС :smir:

бруцош сум и фала за информацијата... значи колку што сфатив за да го сменам не треба да плачам бидејќи сум бруцош :smir:
Pa sramota e da places za eden izboren be:P:):):):):):):):))))))))

Guys значи званично (да не кажам официјално :) ) предавањата почнуваат на 16?...или, иако има некои манифестации на 15..сепак ке мора да се оди на предавања? :salut:

Guys значи званично (да не кажам официјално :) ) предавањата почнуваат на 16?...или, иако има некои манифестации на 15..сепак ке мора да се оди на предавања? :salut:

Нема да има никакви предавања на 15ти. Само во Борис Трајковски ке се оди, а тоа кој сака:vozbud:

Здр и јас сум на економија,за макроекономија и микроекономија незнам баш за професорите и предавањата,но за политика на социјален развој сум сигурна дека никогаш не би го отфрлила.Ќе ни предава Ристо Христов,тој мене ми предаваше лани социологија-човекот е екстра,дозволува да си ги оформуваш одговорите самиот на колоквиум без да се држиш стриктно од збор до збор како што е во учебник,и што и најбитно скоро и не се замара да ги чита одговорите...Со просечно учење извадив 9 од колквиуми така да мој совет е да си го држиш предметчето за годинава.Позз :helou:

--- надополнето ---

бидејќи си бруцош, само ќе одиш кај тетката од студентски, и таа ќе ти го смени ГРАТИС :smir:
фала многу на информацијата се уште незнам што ке правам ама до утре мора да одлучам.а да не знаеш дали мора да се иде на предавања кај него?

Kolegi mi treba mala pomos od vas treba da izberam eden od ovie predmeti: metodi na prodazba, opstestveno bogatstvo i nacionalni smetki, teorija na organizacija i agrarna politika pa ke moze nekoj da mi kaze sto kako se predmetive profesorite i predlog od vas koj bi mi bil polesen da go izberam.

Дечки ние од 2ра година нема да може да го слушаме прво англиски 2(во прв семестар),па англиски 1? :( :( :( :( :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom