- Член од
- 9 август 2009
- Мислења
- 46
- Поени од реакции
- 1
Дечки ние од 2ра година нема да може да го слушаме прво англиски 2,па англиски 1?
^Ако е бруцош не се плаќа, а ако го има ислушано тогаш е симболично 1000че
Znae nekoj za ova???Дечки ние од 2ра година нема да може да го слушаме прво англиски 2,па англиски 1?
Pa sramota e da places za eden izboren be)))))))бруцош сум и фала за информацијата... значи колку што сфатив за да го сменам не треба да плачам бидејќи сум бруцош :smir:
Нема да има никакви предавања на 15ти. Само во Борис Трајковски ке се оди, а тоа кој сакаGuys значи званично (да не кажам официјално ) предавањата почнуваат на 16?...или, иако има некои манифестации на 15..сепак ке мора да се оди на предавања? :salut:
Фалаааа...:smir:Нема да има никакви предавања на 15ти. Само во Борис Трајковски ке се оди, а тоа кој сака
фала многу на информацијата се уште незнам што ке правам ама до утре мора да одлучам.а да не знаеш дали мора да се иде на предавања кај него?Здр и јас сум на економија,за макроекономија и микроекономија незнам баш за професорите и предавањата,но за политика на социјален развој сум сигурна дека никогаш не би го отфрлила.Ќе ни предава Ристо Христов,тој мене ми предаваше лани социологија-човекот е екстра,дозволува да си ги оформуваш одговорите самиот на колоквиум без да се држиш стриктно од збор до збор како што е во учебник,и што и најбитно скоро и не се замара да ги чита одговорите...Со просечно учење извадив 9 од колквиуми така да мој совет е да си го држиш предметчето за годинава.Позз :helou:
--- надополнето ---
бидејќи си бруцош, само ќе одиш кај тетката од студентски, и таа ќе ти го смени ГРАТИС :smir:
Знае ли некој од колку почнува тоа во Борис Трајковски ?Нема да има никакви предавања на 15ти. Само во Борис Трајковски ке се оди, а тоа кој сака
уписите за втора се од 13 до 17.09Тука пишува дека оние со просек од над 8.5 можат да запишат и по 40 кредити во еден семестар
http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/studentski-prashanja/zaverka-upis-na-semestar
Ако може некој да ми каже кога беа уписите за 2 година
Фала однапред
Во 11 сатот сабајле, само се мислам дали да одам... :raz:Знае ли некој од колку почнува тоа во Борис Трајковски ?