- Член од
- 9 август 2009
- Мислења
- 46
- Поени од реакции
- 1
Дечки ние од 2ра година нема да може да го слушаме прво англиски 2,па англиски 1? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^Ако е бруцош не се плаќа, а ако го има ислушано тогаш е симболично 1000че![]()
Дечки ние од 2ра година нема да може да го слушаме прво англиски 2,па англиски 1?![]()
Pa sramota e da places za eden izboren beбруцош сум и фала за информацијата... значи колку што сфатив за да го сменам не треба да плачам бидејќи сум бруцош :smir:
Guys значи званично (да не кажам официјално) предавањата почнуваат на 16?...или, иако има некои манифестации на 15..сепак ке мора да се оди на предавања? :salut:
Фалаааа...:smir:Нема да има никакви предавања на 15ти. Само во Борис Трајковски ке се оди, а тоа кој сака![]()
фала многу на информацијата се уште незнам што ке правам ама до утре мора да одлучам.а да не знаеш дали мора да се иде на предавања кај него?Здр и јас сум на економија,за макроекономија и микроекономија незнам баш за професорите и предавањата,но за политика на социјален развој сум сигурна дека никогаш не би го отфрлила.Ќе ни предава Ристо Христов,тој мене ми предаваше лани социологија-човекот е екстра,дозволува да си ги оформуваш одговорите самиот на колоквиум без да се држиш стриктно од збор до збор како што е во учебник,и што и најбитно скоро и не се замара да ги чита одговорите...Со просечно учење извадив 9 од колквиуми така да мој совет е да си го држиш предметчето за годинава.Позз :helou:
--- надополнето ---
бидејќи си бруцош, само ќе одиш кај тетката од студентски, и таа ќе ти го смени ГРАТИС :smir:
Нема да има никакви предавања на 15ти. Само во Борис Трајковски ке се оди, а тоа кој сака![]()
Тука пишува дека оние со просек од над 8.5 можат да запишат и по 40 кредити во еден семестар
http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/studentski-prashanja/zaverka-upis-na-semestar
Ако може некој да ми каже кога беа уписите за 2 година
Фала однапред
Во 11 сатот сабајле,Знае ли некој од колку почнува тоа во Борис Трајковски ?