Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
kolegi nekoj dane ima prasanja po delovna etika ? testovi prasanja ili neso so bilo . fala odnapred :)

da ne znae nekoj posto jas imam padnato e biznis dali moze da go smenam sega so drug izboren predmet i toj da go polagam na ispit?ako znae nekoj go molam da pise:)

i taka ke mozam vo vtora godina da go polagam?i preku kolokviumi i preku ispit ili kako?i dali togas ke mora eden predmet od vtora da ostavam ili nema vrska toa?

Не би рекол дека е е - бизнис баш лесен. Има многу од предметите кои важат како позаебани за задолжителни. На другите смерови некои од нив се изборни, а на е - бизнис се задолжителни така да не е баш полесен.

Да не ме сфати некој погрешно, ама тие што завршивте сеа прва година не можете баш да зборите за смеровите, со оглед на тоа дека уште не сте имале ниеден стручен предмет. Единствено од муабети може да кажете, ама друго е кога ќе осетите со ваша кожа:)

се сложувам до даска со тебе.
незнам зашо некои пишуваат реферати за смеровиве кога уште ништо не сме осетиле

--- надополнето ---

и утре зимаме оцени е-биз од испитов од 13-14 а списоци за положени ке даде во 10 саат.

А каков е тој дополнителен по статистика?

i taka ke mozam vo vtora godina da go polagam?i preku kolokviumi i preku ispit ili kako?i dali togas ke mora eden predmet od vtora da ostavam ili nema vrska toa?

ве молам за образложение, и мене ме интересира дали можам изборнот да го сменам и друг да полагам во сесијава во август. фала

Gi ima li nekoj vezbite od prakticniot del na informacioni tehnologii
da mi gi prati na PP. Odnapred blagodaram .
Aj i na mene neka mi gi prati nekoj ako gi imA :smir:

--- надополнето ---

ве молам за образложение, и мене ме интересира дали можам изборнот да го сменам и друг да полагам во сесијава во август. фала

ako ne si go slusala predmetot nemas sansa da go smenis a najmalku da go polozis vo avgust, mozes da smenis samo posle sesijava znaci posle avgust p.s jas licno prasav za ova vo fakultetot :smir:

Колеги, кога ке има резултати од испитот по Англиски I ?

kolegi moze li nekoj da mi kaze kako spored noviot sistem na fakultetot se prezapishuva predmet . mene mi ostana matematika i sega ne daj boze da ne go polozam i vo avgust, ke mozam li normalno da ja slusham vtora godina ili ....?

dali ima nekoj skripta "Marketing politika na ceni" ili da mi kaze od kade da zemam i sto da ucam i kakov e ispitot...
Tnx. :)

професоров е-биз почна да заебава или што ?????

еве го 12 саат а уше немаат објавено список оцени

--- надополнето ---

-_- и само што го пишав горенаведеново ми дое меил дека ги објавил оцените

Lugje znae nekoj dali mora izvodot i drzavjanstvoto da ne se postari od 6 meseci za upis prva godina ???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom