Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da ne znae nekoj posto jas imam padnato e biznis dali moze da go smenam sega so drug izboren predmet i toj da go polagam na ispit?ako znae nekoj go molam da pise![]()
Не би рекол дека е е - бизнис баш лесен. Има многу од предметите кои важат како позаебани за задолжителни. На другите смерови некои од нив се изборни, а на е - бизнис се задолжителни така да не е баш полесен.
Да не ме сфати некој погрешно, ама тие што завршивте сеа прва година не можете баш да зборите за смеровите, со оглед на тоа дека уште не сте имале ниеден стручен предмет. Единствено од муабети може да кажете, ама друго е кога ќе осетите со ваша кожа![]()
statistika ima li dopolnitelen ?![]()
А каков е тој дополнителен по статистика?
i taka ke mozam vo vtora godina da go polagam?i preku kolokviumi i preku ispit ili kako?i dali togas ke mora eden predmet od vtora da ostavam ili nema vrska toa?
Aj i na mene neka mi gi prati nekoj ako gi imA :smir:Gi ima li nekoj vezbite od prakticniot del na informacioni tehnologii
da mi gi prati na PP. Odnapred blagodaram .
ве молам за образложение, и мене ме интересира дали можам изборнот да го сменам и друг да полагам во сесијава во август. фала