Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не знае некој утре кое време ќе можам да ја најдам Асистентката Билјана по Економија???

Маркетинг преку колоквиуми, трите по 17поени, без проект ми стави 7 денес.

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ДО СИТЕ

Имам да споделам една многу важна информација за сите вас, која барем се надевам дека ќе биде од корист.

На форумов постои една според мене многу важна опција, а тоа е да ги читаш претходните страни. Во превод ова значи дека над полето за пишување, десно под последното мислење има едни бројчиња на кои ако стиснете, или на знакот < за некое чудо ќе ви се отвори некоја претходна страница на која некој нешто прашал и некој одговорил.

Значи повторувам, ПОСТОИ ОПЦИЈА да се прочита нешто што било напишано пред 30 мин, НЕ МОРА да се оди само на опцијата последна страна.

Фала.

Ај молба до колегите кои утре ќе одат на факултет, да видат дали има списоци за полагање по финансиски менаџмент? Фала однапред:smir:

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ДО СИТЕ

Имам да споделам една многу важна информација за сите вас, која барем се надевам дека ќе биде од корист.

На форумов постои една според мене многу важна опција, а тоа е да ги читаш претходните страни. Во превод ова значи дека над полето за пишување, десно под последното мислење има едни бројчиња на кои ако стиснете, или на знакот < за некое чудо ќе ви се отвори некоја претходна страница на која некој нешто прашал и некој одговорил.

Значи повторувам, ПОСТОИ ОПЦИЈА да се прочита нешто што било напишано пред 30 мин, НЕ МОРА да се оди само на опцијата последна страна.

Фала.

Се согласувам :)

Абе, ај да ми каже некој кое било тоа важно соопштение кое го пишал The Mummy Returns? :)

Абе, ај да ми каже некој кое било тоа важно соопштение кое го пишал The Mummy Returns? :)

Незнам бе... и јас слушнав нешто слично...хахаха... Во право е човекот... можат барем 1-2 страни наназад да се вратат луѓево... ќе се изненадат што све ќе дознаат без да прашаат:kesa:

Во која смисла мислиш оптички?
Дај малку објасни го зборот оптички, не го разбрав.Ќе ми помоглнеш многу мене и на др кој се на испит.Фала однапред.

Со очи кога глеаш!

Него ми текна сеа нешто друго. Ќе треба изгледа на секоја нова страница да го ставам соопштението, зашто тие што ќе отворат после 456 страница, нема ни да го прочитаат ова тука:)

Да не бидам само оф топик, да не слушнал нешто некој за оцени меѓународна економија кога?

Маркетинг преку колоквиуми, трите по 17поени, без проект ми стави 7 денес.

Леле строго... ние кога полагавме, сите што имаа по 14, 15 поени на колоквиуми , без присуство и проект имаа 8 :toe:

Тоа не е очно???:pos2::pos2::pos2:
Тоа е очно... а оптички е кога глеаш преку наочари, кој нема наочари нека му ја мисли :)
Леле строго... ние кога полагавме, сите што имаа по 14, 15 поени на колоквиуми , без присуство и проект имаа 8 :toe:
Е пред колку децении сте полагале вие? :)
Се зезам, но јас познавам многу што имале 19-ки, 20-ки на колоквиуми а имаат осмица, затоа што немале презентација и стручен труд :) Самата професорка кажува дека од тестовите максимум може да се добие 8-ка :)
Него ми текна сеа нешто друго. Ќе треба изгледа на секоја нова страница да го ставам соопштението, зашто тие што ќе отворат после 456 страница, нема ни да го прочитаат ова тука:)

Да не бидам само оф топик, да не слушнал нешто некој за оцени меѓународна економија кога?
А какво соопштение? :pos:
Ај да не бидам и јас off-topic, не знам Меѓународна кога ќе пишува оценки, ама мислам дека ти заслужуваш Кикеркова да дојде кај тебе дома и да ти пише 10-ка :)

соопштение?! какво соопштение:pos2::pos2::pos2:во право си колега:pos2:него Ај СРЕЌНА ПРАВОСЛАВНА и нека ни се смилуваат професорите:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom