Пишува една страна поназадKako se utre grupite marketing za davanje ocenki!
Imalo dve edna od 8 druga od 10, spored bukva bilo, a koja neznam????
Се согласувамВАЖНО СООПШТЕНИЕ ДО СИТЕ
Имам да споделам една многу важна информација за сите вас, која барем се надевам дека ќе биде од корист.
На форумов постои една според мене многу важна опција, а тоа е да ги читаш претходните страни. Во превод ова значи дека над полето за пишување, десно под последното мислење има едни бројчиња на кои ако стиснете, или на знакот < за некое чудо ќе ви се отвори некоја претходна страница на која некој нешто прашал и некој одговорил.
Значи повторувам, ПОСТОИ ОПЦИЈА да се прочита нешто што било напишано пред 30 мин, НЕ МОРА да се оди само на опцијата последна страна.
Фала.
Незнам бе... и јас слушнав нешто слично...хахаха... Во право е човекот... можат барем 1-2 страни наназад да се вратат луѓево... ќе се изненадат што све ќе дознаат без да прашаат:kesa:Абе, ај да ми каже некој кое било тоа важно соопштение кое го пишал The Mummy Returns?![]()
Со очи кога глеаш!Во која смисла мислиш оптички?
Дај малку објасни го зборот оптички, не го разбрав.Ќе ми помоглнеш многу мене и на др кој се на испит.Фала однапред.
Тоа не е очно???:pos2::pos2::pos2:Со очи кога глеаш!
исто еТоа не е очно???:pos2::pos2::pos2:
Леле строго... ние кога полагавме, сите што имаа по 14, 15 поени на колоквиуми , без присуство и проект имаа 8Маркетинг преку колоквиуми, трите по 17поени, без проект ми стави 7 денес.
Тоа е очно... а оптички е кога глеаш преку наочари, кој нема наочари нека му ја мислиТоа не е очно???:pos2::pos2::pos2:
Е пред колку децении сте полагале вие?Леле строго... ние кога полагавме, сите што имаа по 14, 15 поени на колоквиуми , без присуство и проект имаа 8![]()
А какво соопштение?Него ми текна сеа нешто друго. Ќе треба изгледа на секоја нова страница да го ставам соопштението, зашто тие што ќе отворат после 456 страница, нема ни да го прочитаат ова тука
Да не бидам само оф топик, да не слушнал нешто некој за оцени меѓународна економија кога?
соопштение?! какво соопштение:pos2::pos2::pos2:во право си колега:pos2:него Ај СРЕЌНА ПРАВОСЛАВНА и нека ни се смилуваат професорите:smir:Него ми текна сеа нешто друго. Ќе треба изгледа на секоја нова страница да го ставам соопштението, зашто тие што ќе отворат после 456 страница, нема ни да го прочитаат ова тука
Да не бидам само оф топик, да не слушнал нешто некој за оцени меѓународна економија кога?