Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала колега......
Уште нешто испитот по економија ке содржи 30 прашања и ке биде оптички.......проверена информација од прва рака......а да и ке биде на 20-ти......:wink:

Во која смисла мислиш оптички?
Дај малку објасни го зборот оптички, не го разбрав.Ќе ми помоглнеш многу мене и на др кој се на испит.Фала однапред.

Во која смисла мислиш оптички?
Дај малку објасни го зборот оптички, не го разбрав.Ќе ми помоглнеш многу мене и на др кој се на испит.Фала однапред.

Зборот оптички ти е дека испитот ќе го полагате со шифрарници (ќе ги пренесувате одговорите од тестот во шифрарници), како што се полагаа и колоквиумите.

Колеги да не знае некој кога е можно да се истакнат резултатите математика од испитот кој што помина ??? :) :jaj:

Изгледа денес во 1 ќе дава, така барем им рекла на оние што полагале испит...

знае ли некој дали има на огласна маркетинг кога се земаат оценки?

Изгледа денес во 1 ќе дава, така барем им рекла на оние што полагале испит...
Мене вчера професорката лично ми кажа дека утре во осум ќе дава оценки... Денес во еден можеби ќе ги објавела резултатите од испит.

А кога ќе има резултати деловна етика?Ај некој од постарите колеги нека каже некое прашање економија за испит :smir:

Маркетинг даваше денес оценки од 13 часот...

Економија за испит не ја тупи премногу Таки, ама последните лекции, за современа економија мислам дека беа и тоа табелата на крајот на книгата ги дава скоро на секој испит.

Англиски I испитот е на 23јан во 10 часот.

знае ли некој дали има на огласна маркетинг кога се земаат оценки?

За тие што положиле на колоквиуми оценки ќе дава утре во предавална 3. Термините се поделени по презимиња. Од 8 до 9 ќе дава на тие што се презиваат од А-К, а од 9 до 10 на тие од К-Ш.

За тие што положиле на колоквиуми оценки ќе дава утре во предавална 3. Термините се поделени по презимиња. Од 8 до 9 ќе дава на тие што се презиваат од А-К, а од 9 до 10 на тие од К-Ш.

Е јас сум на К и во двата термина ли треба да одам :)

Мене вчера професорката лично ми кажа дека утре во осум ќе дава оценки... Денес во еден можеби ќе ги објавела резултатите од испит.

Денес во еден давала оценки на тие што полагале испит денес, а на тие преку колоквиум утре ќе дава

Е јас сум на К и во двата термина ли треба да одам :)

Е незнам :) така пишуваше на соопштението. Можеш да бираш кога да одиш :)

А кога ќе има резултати деловна етика?Ај некој од постарите колеги нека каже некое прашање економија за испит :smir:

Како што разбрав уште денес имало резултати деловна етика:vozbud: а оцени незнам кога.....чекам одговор:toe:

Колеги да не знае некој кога е испитот економика на претпријатие?

Деловна Етика да не ги ставија денеска оценките???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom