Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Да не знае некој утре кое време ќе можам да ја најдам Асистентката Билјана по Економија???

Член од
15 април 2009
Мислења
62
Поени од реакции
2
Маркетинг преку колоквиуми, трите по 17поени, без проект ми стави 7 денес.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ДО СИТЕ

Имам да споделам една многу важна информација за сите вас, која барем се надевам дека ќе биде од корист.

На форумов постои една според мене многу важна опција, а тоа е да ги читаш претходните страни. Во превод ова значи дека над полето за пишување, десно под последното мислење има едни бројчиња на кои ако стиснете, или на знакот < за некое чудо ќе ви се отвори некоја претходна страница на која некој нешто прашал и некој одговорил.

Значи повторувам, ПОСТОИ ОПЦИЈА да се прочита нешто што било напишано пред 30 мин, НЕ МОРА да се оди само на опцијата последна страна.

Фала.

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Ај молба до колегите кои утре ќе одат на факултет, да видат дали има списоци за полагање по финансиски менаџмент? Фала однапред:smir:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ДО СИТЕ

Имам да споделам една многу важна информација за сите вас, која барем се надевам дека ќе биде од корист.

На форумов постои една според мене многу важна опција, а тоа е да ги читаш претходните страни. Во превод ова значи дека над полето за пишување, десно под последното мислење има едни бројчиња на кои ако стиснете, или на знакот < за некое чудо ќе ви се отвори некоја претходна страница на која некој нешто прашал и некој одговорил.

Значи повторувам, ПОСТОИ ОПЦИЈА да се прочита нешто што било напишано пред 30 мин, НЕ МОРА да се оди само на опцијата последна страна.

Фала.
Се согласувам :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Абе, ај да ми каже некој кое било тоа важно соопштение кое го пишал The Mummy Returns? :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Абе, ај да ми каже некој кое било тоа важно соопштение кое го пишал The Mummy Returns? :)
Незнам бе... и јас слушнав нешто слично...хахаха... Во право е човекот... можат барем 1-2 страни наназад да се вратат луѓево... ќе се изненадат што све ќе дознаат без да прашаат:kesa:

Член од
12 јануари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
17
Во која смисла мислиш оптички?
Дај малку објасни го зборот оптички, не го разбрав.Ќе ми помоглнеш многу мене и на др кој се на испит.Фала однапред.
Со очи кога глеаш!

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Него ми текна сеа нешто друго. Ќе треба изгледа на секоја нова страница да го ставам соопштението, зашто тие што ќе отворат после 456 страница, нема ни да го прочитаат ова тука:)

Да не бидам само оф топик, да не слушнал нешто некој за оцени меѓународна економија кога?

Член од
9 јануари 2010
Мислења
155
Поени од реакции
10
Маркетинг преку колоквиуми, трите по 17поени, без проект ми стави 7 денес.
Леле строго... ние кога полагавме, сите што имаа по 14, 15 поени на колоквиуми , без присуство и проект имаа 8 :toe:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Тоа не е очно???:pos2::pos2::pos2:
Тоа е очно... а оптички е кога глеаш преку наочари, кој нема наочари нека му ја мисли :)
Леле строго... ние кога полагавме, сите што имаа по 14, 15 поени на колоквиуми , без присуство и проект имаа 8 :toe:
Е пред колку децении сте полагале вие? :)
Се зезам, но јас познавам многу што имале 19-ки, 20-ки на колоквиуми а имаат осмица, затоа што немале презентација и стручен труд :) Самата професорка кажува дека од тестовите максимум може да се добие 8-ка :)
Него ми текна сеа нешто друго. Ќе треба изгледа на секоја нова страница да го ставам соопштението, зашто тие што ќе отворат после 456 страница, нема ни да го прочитаат ова тука:)

Да не бидам само оф топик, да не слушнал нешто некој за оцени меѓународна економија кога?
А какво соопштение? :pos:
Ај да не бидам и јас off-topic, не знам Меѓународна кога ќе пишува оценки, ама мислам дека ти заслужуваш Кикеркова да дојде кај тебе дома и да ти пише 10-ка :)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284

соопштение?! какво соопштение:pos2::pos2::pos2:во право си колега:pos2:него Ај СРЕЌНА ПРАВОСЛАВНА и нека ни се смилуваат професорите:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom