- Член од
- 3 март 2009
- Мислења
- 288
- Поени од реакции
- 31
маркетинг до 255 стр (теми производ и промоција)Do koja strana ni se menadzment i marketing za vtorite kolokviumi? Ako ne se lazam imame 5 temi menadzment i 5 i 6 tema marketing, taka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
маркетинг до 255 стр (теми производ и промоција)Do koja strana ni se menadzment i marketing za vtorite kolokviumi? Ako ne se lazam imame 5 temi menadzment i 5 i 6 tema marketing, taka?
Еден на менаџмент се правеше паметен, критикуваше презентации... Се надевам и тој ќе презентира, едвај чекам да видам што има направено![]()
Ме интересира дали колешките кои добија елиминаторен тест положија математика??? И дали некој од Кајгана положи математика![]()
Ме интересира дали колешките кои добија елиминаторен тест положија математика??? И дали некој од Кајгана положи математика![]()
Колеги ме мачи едно прашање...како да положам менаџмент во јануари??? Паднав на првиот колоквиум и сега незнам ни кога треба да почнам да учам ни што да учам итн итн.....Знам дека ова ги интересира и мн други па повелете споделете искуство :jaj: