Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
8-14.01 e ispitnata sesija a matematika obicno go zakazuval prv ispitot pa nisto cudno da e na 8mi...

Нема шанси испитната сесија да трае само една недела, сигурно ќе трае до 31 јануари :)

Еден на менаџмент се правеше паметен, критикуваше презентации... Се надевам и тој ќе презентира, едвај чекам да видам што има направено :vozbud:

ee toj ti e Kire....nema koj ne go znae na ekonomski....fenomen e tipot....ima formula izmisleno u sredno hehehe .... a uvek se pravi pameten ne mu e prv pat....sto da se pravi...katastrofa:toe:

Ме интересира дали колешките кои добија елиминаторен тест положија математика??? И дали некој од Кајгана положи математика :)

Inace koga gi objavuvaa rezultatite eden tip si komentirase deka 30 poeni dobile samo zenski i deka gi bolele kolencata. hahah...sakam da kazam kako razlicni vistini si ima sekoj.

Ме интересира дали колешките кои добија елиминаторен тест положија математика??? И дали некој од Кајгана положи математика :)

Јас положив елиминаторен ми се падна-не беше со максимум поенчиња ама битно положив.За втор се надевам дека ќе ме прати иста среќа:smir:

Колеги ме мачи едно прашање...како да положам менаџмент во јануари??? Паднав на првиот колоквиум и сега незнам ни кога треба да почнам да учам ни што да учам итн итн.....Знам дека ова ги интересира и мн други па повелете споделете искуство :jaj:

Колеги ме мачи едно прашање...како да положам менаџмент во јануари??? Паднав на првиот колоквиум и сега незнам ни кога треба да почнам да учам ни што да учам итн итн.....Знам дека ова ги интересира и мн други па повелете споделете искуство :jaj:

Ke si naucis crticki i tie pogolemi tabeli ;) i zemi prasanja od prethodni godini mislam deka ima i vo libro pa vidi razgledaj sto otprilika moze da ti se padne ;)
pozz :smir:

Едно прашање до редовните студенти , има ли распоред за колоквиуми за ноември за прва година и ако има напишете кога се полагаат основи на економија , сметководство и деловна етика ?

Математика 24
Економија 26(мислам)
Сметководство 28
Социологија ни го премести на 30 :) на час ќе полагаме колоквиум.

може некој да ми дае некоја информација за промоција, до која страна е, кај ќе полагаме и од колку саат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom