Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој не го мрзи да ми објасни за амортизација:helou:

Значи и не е толку тежок испитот? Пошто за економија, статистика, еколошки... и слични предмети е солиден ама по математикава...е сигурно на мене :)
Тој професор Петар дава приватни часови или се работи за предавања?

Петар многу го зборат дека бил добар, не само што држел часови на студенти од економски него и од градежен-мене ова ми е од зборење сите мои колеги идат кај него.Јас не сум била и положив математика
Ако ви треба телефон го имам од него ќе ви го кажам.
Веројатно до сега знаете резулатати:smir:

Не очајувајте битно.... ехее уште колку шанси имате да полагате :)
По едно читање пред секој испит доволно ке биде кога-тогаш да положите.

колку шанси имам за да положам математика, колку пати можам да полагам??? само математика паднав а другите баш солидно си ги поминав...

колку шанси имам за да положам математика, колку пати можам да полагам??? само математика паднав а другите баш солидно си ги поминав...

Прва шанса во февруари, втора во јуни, трета во август, четврта на колоквиуми идната година и петта во февруари идната година.:helou:

Луѓе може рано прашувам ама некој дали знае да каже кои глави треба да се учат за втор колоквиум основи на економија да седнам со време да ги читам

Шифра: Вонреден студент :toe:

Прва шанса во февруари, втора во јуни, трета во август, четврта на колоквиуми идната година и петта во февруари идната година.:helou:

доволно ќе да се :) фала за информацијата

Kolegi...dali ima rezultati po strategiski menadzment??? I kolku e granicata??? Dali se sobiraat poenite od trite kolokviumi ili....?????????

Ме интересира дали колешките кои добија елиминаторен тест положија математика??? И дали некој од Кајгана положи математика :)

ve molam za pomos pocetnicka sum mi treba esej so naslov "Vremeto i nastanite [to pominale se poagjaliste za ona sto dogja":uvo:

Исто... инаку, слушнав нешто на 8ми јануари ќе се полагало математика ? Точно е или некој има невкусна смисла за хумор ?

И јас само математика паднав. Од тоа што видов таму, околу 1/3 од студентите имаа положено прв колоквиум математика :cug:. Shapeless можно е тоа да е така, оти проф.Владимир ни рече оваа година испитите ќе се поместувале порано од лани, во јануари

На 8-ми јануари почнува сесијата, а дали математика ќе ви биде на 8-ми... не верувам :)

Ништо чудно да го Тури Драге на 8-ми. Лани ко што памтам испитите на почеток ги лупаше.

Ке пресметувате на Нова Година колкава е веројатноста да се начукате од 5 чаши коњак, Ако во едната има 30% мартини... итн итн.. :wink:

Do koja strana ni se menadzment i marketing za vtorite kolokviumi? Ako ne se lazam imame 5 temi menadzment i 5 i 6 tema marketing, taka?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom