Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не има некој на е-бизнис втора година да ми појасни што е фрката со е бизнис картичките. Демек 500 денари повеке плативме за некои картици, па и слики дававме ама ништо...

Алоооооо, Маркетинг ќе биде или нема да биде изборен???
За нас што ќе бидиме втора сега.

Да не има некој на е-бизнис втора година да ми појасни што е фрката со е бизнис картичките. Демек 500 денари повеке плативме за некои картици, па и слики дававме ама ништо...

Чек ти да положиме ние статистика прво,па ќе смислиме решение за нив :)

ќе положите сите бе не се секирајте кој си учи си учи

Знае ли некој кога се уписите за 3та година???? Слушнав нешто на 25ти демек, дали е така и дали е за сите години ??? Ич не ми текнува претходно како беше :toe:

Лани беше така, па најверојатно ќе биде и оваа година :)

знае некој кога е рокот за промена на департмант ?
ѓ

знае некој кога е рокот за промена на департмант ?
ѓ
Има една листа на факултет, таму пишуваше кога е дозволена промена на департман, не знам како беше, некаде септември-октомври, па февруари. Оди прашај си на студентски тие ќе ти кажат.

Рокот за промена на департман е до први октомври:smir:

Кажувајте што изборни предмети да земаме во 2 година. Кој јазик?

Кажувајте што изборни предмети да земаме во 2 година. Кој јазик?
Пожелно е и во 2 и 3 да се земе англиски по шо на крај се добива сертификат за јазик...а на другите јазици полесно се минува...

Па и јас мислам дека англиски е најдобро, а не е толку тешко за минување, башка и сертификат даваат, туку стварно ќе идела во пензија оваа професорка, демек оваа сесија и била последна, слушнал некој нешто???:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom