Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај не зезај :( Кај оваа професорка и не беше толку страшно, барем како што кажуваат, лошо било само кога и одиш на предавања, а баш сакав да зеам англиски :(

И јас сакам кај нејзе ама прееска ми кажа другар шо полагаше англиски во септември дека ќе идела во пензија :toe:

Моја грешка, не сум ставила запирка па лошо излезе реченицата :) сакав да кажам он полагаше овој септември, па ваљда од 1ви нема да биде истата професорка, ама не ме земај сеа точно за збор, ќе се праша пак,пошто и без тоа англиски т.е јазик се бира во летен семестар така да имаш време :helou:

Па и за пензија е таа, само прашање е кога ќе си отиде, а многу би било веројатно да е сега.
Затоа јас сум на два ума дали да го изберам тој предмет, иако добро го знам.

Не се бира во летен, во зимски се бира.

Ау да зимски беше, нешто денес сум расеана :pos2: дека полагав јас во јуни па затоа , па ако го знаеш избери го зашто да не, не баарат они којзнае колку да знаеш, какви имаше со полагаа, збор не знаеја да сврзат па ги пушташе, е само сега ако ја сменат оваа, какво ќе биде полагањето со наредниот проф тоа не знаеме

Ау да зимски беше, нешто денес сум расеана :pos2: дека полагав јас во јуни па затоа , па ако го знаеш избери го зашто да не, не баарат они којзнае колку да знаеш, какви имаше со полагаа, збор не знаеја да сврзат па ги пушташе, е само сега ако ја сменат оваа, какво ќе биде полагањето со наредниот проф тоа не знаеме
Па Англиски главно е лесен на сите факултети, па кој и да дојде нема да биде многу тешко :) Лошо е што е во ист семестар со Маркетинг и Менаџмент, ама јбг тоа е :)

Мислете му ја ако дојде таа од Филолошки факултет да ни предава, што била на замена тогаш кога бабчето беше болесна :)

Која е таа лоша од филолшки? Не ме плашете, уште не почнат... :pos2::pos2:

хеххе ц ц оди си ти таму во тема филолошки и не бери стравови и од тука :pos2::pos2:

Па така ми имаат кажувано.
Бабето се разболела цел семестар, и дошла една друга професорка на замена, која што била многу лоша па потешко се положувало.

Ах да знаевме [FONT=&quot]:pos: ќе видиме кога ќе пристигне :pos2:
[/FONT]

два колоквиуми со шифрарник, и ако положиш полагаш усмено, мислам на цел материјал :):toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom