Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ко што знам се полага во понеделник.uzasno me mrzi da ucam smetkovodstvo i se mislam da go ostaam za u januari... kako ide na ispit? nekade slusnav deka bilo polesno smetkovodstvo na ispit nego da se teteravam 3 pati po kolokviumi?![]()
ко што знам се полага во понеделник.
+лани беше прелесно.
+се учат прашањата од збирка за 2 саати.
+ако сакаш да знаеш стварно, прочитај од книга 3-4 саати.
=ако го остајш ќе се заебеш.
a zadaci ima ?
мене демостраторката ми кажа дека ќе немало задачи, само 40 прашања дел од нив точно неточно дел од нив на заокружвање мислам со 1 точно, вака не ми се глеа тешко, тешко ми е да седнам да учам![]()
Da se registrirav tuka za toa da go napisam, zatoa sto bev isprovocirana od mnogu nedolicni izmislici na akademski gragani.
Ќерка/син/внуци на Драге Јанев можеби?те поддржувам, во право си кој си знае ке си положи а тоа со елиминаторни се чисти глупости и измислици од оние кои појма немаат математика срамота да зборувате така
Ne si kompetenten da postavuvas dijagnozi.Pripazi malku na recnikot.Ќерка/син/внуци на Драге Јанев можеби?
Не сте вие добри, немате мозок што зборувате.
А на економски има корупција или и тоа се академски измислици? Само тоа сакам ми одговорите.
Сега претеруваш...Ne si kompetenten da postavuvas dijagnozi.Pripazi malku na recnikot.
A za korupcija mojot licen stav e deka nema.Bez dokaz se site nevini.
:nenene:Сега претеруваш...