ко што знам се полага во понеделник.uzasno me mrzi da ucam smetkovodstvo i se mislam da go ostaam za u januari... kako ide na ispit? nekade slusnav deka bilo polesno smetkovodstvo na ispit nego da se teteravam 3 pati po kolokviumi?
a zadaci ima ?ко што знам се полага во понеделник.
+лани беше прелесно.
+се учат прашањата од збирка за 2 саати.
+ако сакаш да знаеш стварно, прочитај од книга 3-4 саати.
=ако го остајш ќе се заебеш.
a zadaci ima ?
definitivno da ides na kolokviumi mnogu e lesno a za prv dovolno ti e samo od zbirka sto se prasanjata da gi procitas dva pati tie se padjaatмене демостраторката ми кажа дека ќе немало задачи, само 40 прашања дел од нив точно неточно дел од нив на заокружвање мислам со 1 точно, вака не ми се глеа тешко, тешко ми е да седнам да учам
те поддржувам, во право си кој си знае ке си положи а тоа со елиминаторни се чисти глупости и измислици од оние кои појма немаат математика срамота да зборувате такаDa se registrirav tuka za toa da go napisam, zatoa sto bev isprovocirana od mnogu nedolicni izmislici na akademski gragani.
Ќерка/син/внуци на Драге Јанев можеби?те поддржувам, во право си кој си знае ке си положи а тоа со елиминаторни се чисти глупости и измислици од оние кои појма немаат математика срамота да зборувате така
Ne si kompetenten da postavuvas dijagnozi.Pripazi malku na recnikot.Ќерка/син/внуци на Драге Јанев можеби?
Не сте вие добри, немате мозок што зборувате.
А на економски има корупција или и тоа се академски измислици? Само тоа сакам ми одговорите.
Сега претеруваш...Ne si kompetenten da postavuvas dijagnozi.Pripazi malku na recnikot.
A za korupcija mojot licen stav e deka nema.Bez dokaz se site nevini.
:nenene:Сега претеруваш...