Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Некој на менаџмент шо се запиша? :D

Здраво колеги ќе ве замолам за било каква информација, прашања за Теорија на организација, нешто подетално за испит какви прашања дава, дали бара опширно да се пишува и дали знае некој каков ќе биде испитот? Благодарам однапред :)

Нема никој да сподели искуство :(

Мене на факултет ми кажаа ко демек не ќе можело од следна година да се смени департман. Ќе видиме :)

Осигурување имаш скрипта на факултет за теорија и обично дава две прашања кај што има набројувања и се на заокружување. А книгата со задачите мораш да ја поминеш цела.

Треба да ти ја одобрат молбата, а не ја одобруваат секогаш ;)
Јасно тоа, само му го пастирав линкот зашто имаше пишано дека ќе немало промена на департман, нонстоп се шират секакви дезинформации...

Управувачко сметководство некоја информација ако може испитни прашања со паднале задачи и др

Колеги, колешки, има ли некој информација за полагањево маркетинг менаџмент во четврток.. Разбрав дека професорката рекла демек ако сме биле помалку од 30 студенти, ќе го дала испитот на пишување.. Знае некој нешто за ова или ?

Мојата конечна одлука падна да се запишам на надворешна трговија. Некој да ми каже нешто повеќе за овој смер, начинот на полагање на предметите, професорите? И дали е вистина дека во втора година има предмети што се учат на англиски и дали може да се бира дали сакам да ги полагам и слушам на македонски или англиски? :)

И јас се запишав на надворешна трговија, до лани имало предмети на англиски јазик но од оваа година се укинати. Така да кул си е.

да не знае некој од колку поени лани биле примани во државна квота на надворешна трговија ? :)

Лани негде над 72/3 се влегуваше државна квота :)

Ама некако ми изгледа дека оваа година сите ја навалија на Надборешна трговија за да влезат во државна квота па во 2ра да си се префрлат.. хаха
Ако било до лани така јас со 90 поени сум у топ 10 ...

Годинава во надворешна трговија со 81 поен се над 50то место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom