- Член од
- 16 август 2008
- Мислења
- 3.293
- Поени од реакции
- 637
Ако може малку инфо од поискусните, како е на факултетот на деновите за уписи? Кога е најдобро време да се оди, да се избегне гужва во првиот ден? Треба да се дреме уште од рано сабајле, или?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако може малку инфо од поискусните, како е на факултетот на деновите за уписи? Кога е најдобро време да се оди, да се избегне гужва во првиот ден? Треба да се дреме уште од рано сабајле, или?
Најмногу ме плаши тоа што ниту еден познат до сега не се најде што ќе се запишува на овој смер.
Трикот за праксата е тоа што ќе си земеш само потпис од фирмата без да одиш на пракса и тоа е тоа.Има тука некој од економски што заминал на Work and travel? И како успеал земајќи во предвид дека на лето има пракса? Кој е трикот?
Ок а на тоа предавањата со толку луѓе се слуша/разбира нешо или слабо?
Со 74-75 поени на кој смер може да влезам со државна квота?
Имам план нешто такво да направам, па после у 2 да се префрлам на менаџмент.
И уште едно прашање. Дали би ми ги прифатиле предметите овие од менаџмент ако пред тоа на пример сум учел Економија? И така у прва година сегде се учат истите предмети така![]()