Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Јас од прилично сигурна личност го дознав ова, па сега не знам колку е точно. Имало во втора година 2 предмети на англиски, ама можело да се бира дали ќе ги учиш на англиски или македонски.
Поздрав до тебе, колега. :)
http://www.eccf.ukim.edu.mk/Programmes/61/1/23 овде ги има предметите не сум сигурен 100% ама мислим дека нема што се учат на англиски...може некој од поискусниве колеги овде знае, па нека пише :D

Некој од смерот Е-БИЗНИС расположен за советување тазе матурант нека ме исконтактира по ПП :)

Некој што полагал управувачко сметководство лани во септември, да не ги запомнал лекциите што се паднале,од кои теми?

Koi se upisnite rokovi be, moze da mi kaze nekoj? idam na toa veb sajtot, ni upisni rokovi mi dava, ni butur.. Ebate web sajtot sho gi imaat.

Колеги, како иде процесот за промена на смер во 2ра година? може на било кој смер да се префрли или ?

Колеги, има некој информација за августовско-септемвриска испитна сесија. Дали има истакнато датуми за одржување на испитите?

Информација за Августовско септемвриска сесија има на сајтот на економски во *случувања*

Koi se upisnite rokovi be, moze da mi kaze nekoj? idam na toa veb sajtot, ni upisni rokovi mi dava, ni butur.. Ebate web sajtot sho gi imaat.

Наредниот четврток и петок ти е првиот рок. После тоа не знам точно. :D

Иначе јас излеа сметководство ќе терам. Мислам оти најмногу ме бива за тие работи. :D

Ќе може ли некако да се добие барањето за пракса на интернет,или некој ако го има да го пушти?

Кои лекции се паѓаат најчесто по управувачко сметководство,може некој да ги пише?

Да напише некој што паѓа на испит сметководствени контролни системи :)

Осигурување испит - Како изгледа?

Колку задачи има? Какви дава, повеќе од прв, повеќе од втор колоквиум?
Дали има прашања, да не ја поминувам оваа скриптава за џабе?
Секоја информација е добредојдена.

Здраво колеги ќе ве замолам за било каква информација, прашања за Теорија на организација, нешто подетално за испит какви прашања дава, дали бара опширно да се пишува и дали знае некој каков ќе биде испитот? Благодарам однапред :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom