Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колеги, колешки, има ли некој информација за полагањево маркетинг менаџмент во четврток.. Разбрав дека професорката рекла демек ако сме биле помалку од 30 студенти, ќе го дала испитот на пишување.. Знае некој нешто за ова или ?
Годинава во надворешна трговија со 81 поен се над 50то место.
а втор уписен рок ќе има ?
а втор уписен рок ќе има ?![]()
Сепак ова е само листа на пријавени, за некој ден ќе имате листа на секој смер посебно во државна/приватна квота со име и презиме.
Сепак ова е само листа на пријавени, за некој ден ќе имате листа на секој смер посебно во државна/приватна квота со име и презиме.
Јас бидејќи не можам да чекам до 26 за да видам конечни резултати ги подредив сите кандидати што конкурирале на надворешна трговија. Конкурирале 94, а во државна квота примаат 100, така да сите се со 200 евра.![]()
Како и да е, можеби сум пропуштила неколку.Јас го направив истото и има 97 кандидирани од кои јас сум 37за Надворешна трговија
![]()
Колешке или колега, дај ми е-маил и ќе ти пратам за менаџмент на мал бизнисНекој совет за менаџмент на мал бизнис?
Кој кејсови?Одговори на кејсови?Дали има добри прашања во либро или зоки?