Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Резултати од уписиве има негде? :)

Колеги, колешки, има ли некој информација за полагањево маркетинг менаџмент во четврток.. Разбрав дека професорката рекла демек ако сме биле помалку од 30 студенти, ќе го дала испитот на пишување.. Знае некој нешто за ова или ?

Лани кога полагавме го даде испитот на 3 лекции, да не се мислиш прашај ја професорката по mail.

Интересно ова што го читам за надворешна трговија. Ако е така грдно се лажат сите што мислат дека ќе се префрлат во втора а се во државна квота. И дефинитивно рекоа дека со префрлување на смер директно одиш во приватна така да не се лажите ако не сте спремни за такво нешто.

А не ми се верува тоа со 81 да биле над 50 место :sneaky:

Лани јас имав 92 поени и бев шести по ред во Надворешна трговија. Ако го сакате некој смер ептен подобро одите на него па под 2. опција требало да го ставите смерот кај што ќе ве преонасочат, вака ќе морате ем да плаќате за да се префрлате во втора, ем директно во приватна квота ќе ве префрлат, освен нешто ако се сменат правилата и онака цело време нешто менуват.

а втор уписен рок ќе има ? :)

Па ваљда таму кај шо има останато место...ја се запишав менаџмент,само 86 сме запишани,а 150 примаат(100 државна+50 кофинансирање)

Сепак ова е само листа на пријавени, за некој ден ќе имате листа на секој смер посебно во државна/приватна квота со име и презиме.

Ја уш сеа си провери,86 души на менаџмент...100 луѓе примат државна,така да :D
--- надополнето: 21 август 2013 во 16:14 ---
Сепак ова е само листа на пријавени, за некој ден ќе имате листа на секој смер посебно во државна/приватна квота со име и презиме.

Ја уш сеа си провери,86 души на менаџмент...100 луѓе примат државна,така да :D

Дајте неколку совети при студирање на Економски :D ?

Некој совет за менаџмент на мал бизнис?
Кој кејсови?Одговори на кејсови?Дали има добри прашања во либро или зоки?

Јас бидејќи не можам да чекам до 26 за да видам конечни резултати ги подредив сите кандидати што конкурирале на надворешна трговија. Конкурирале 94, а во државна квота примаат 100, така да сите се со 200 евра. :)

Јас бидејќи не можам да чекам до 26 за да видам конечни резултати ги подредив сите кандидати што конкурирале на надворешна трговија. Конкурирале 94, а во државна квота примаат 100, така да сите се со 200 евра. :)

Јас го направив истото и има 97 кандидирани од кои јас сум 37 :) за Надворешна трговија :D

Некој совет за менаџмент на мал бизнис?
Кој кејсови?Одговори на кејсови?Дали има добри прашања во либро или зоки?
Колешке или колега, дај ми е-маил и ќе ти пратам за менаџмент на мал бизнис
--- надополнето: 22 август 2013 во 13:13 ---
Ај ве молам некој ако има прашања Управување со резултати да ми ги прати???
--- надополнето: 22 август 2013 во 14:08 ---
Ај ве молам некој ако има прашања Управување со резултати да ми ги прати???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom