Еднооки!

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Bravo za Ednooki,navistina remet na makedonskite politicari i posiroko...Najbolje e Geroski i Grujo:)Zapazete mu gi dvizenjata so racete:)ZAKON!!

за еднооки немам коментар момците се закон ликовите уште повеке...освен сто ги реметат политичариве секоја епизода секој политичар посебно си јаде ремет.......иначе рок про рок е човекот што се постуе највеќе:wink:

сите се ок ама најзакон ми се бранко и грујо

Ако може видеа од последните 2 епизоди?
На овој профил на YouTube има добар дел од епизодите на Еднооки :)
Инаку Пророкот во потпис го носам!!!!
Сакав и на аватар да го ставам, ама имам дадено завет на неменување на Тревис од аватар :)

Најдобар момент во последно време ми е кога Јани Макрадули се самозапалуваше и пред да се запали пееше DOORS-Light my fire. Го исеков тој дел и си го ставив за будилник на мобилниот, и сега секое утро Јани ми пее камон бејби лајт мај фајр :pos:

На овој профил на YouTube има добар дел од епизодите на Еднооки :)
Инаку Пророкот во потпис го носам!!!!
Сакав и на аватар да го ставам, ама имам дадено завет на неменување на Тревис од аватар :)

Најдобар момент во последно време ми е кога Јани Макрадули се самозапалуваше и пред да се запали пееше DOORS-Light my fire. Го исеков тој дел и си го ставив за будилник на мобилниот, и сега секое утро Јани ми пее камон бејби лајт мај фајр :pos:

А кога пиеше бензин и се избацува Заев со чопер.
-Чита ли некои мои колумни кога викам дека ке се самозапалам а? Чита ли некои мои колумни?!?!?!?!
(тука експлодира)
се избацува Заев
-Среќна Нова Година :pos::pos::pos:

Леле денес партал го направија Фрчко:pos:
Се помочав од смеење, многу јака епизода имаа денес.

Браво за дечкиве секоја чест, мислам дека во последно време се по остри од било кога и дека се сечат, ама нема врска битно да има ремет и да се смееме помалку:)

најдобри се ,нема што

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom