Еднооки!

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Bravo za Ednooki,navistina remet na makedonskite politicari i posiroko...Najbolje e Geroski i Grujo:)Zapazete mu gi dvizenjata so racete:)ZAKON!!

S

stereo m'c

Гостин
за еднооки немам коментар момците се закон ликовите уште повеке...освен сто ги реметат политичариве секоја епизода секој политичар посебно си јаде ремет.......иначе рок про рок е човекот што се постуе највеќе:wink:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
сите се ок ама најзакон ми се бранко и грујо

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.003
Ако може видеа од последните 2 епизоди?
На овој профил на YouTube има добар дел од епизодите на Еднооки :)
Инаку Пророкот во потпис го носам!!!!
Сакав и на аватар да го ставам, ама имам дадено завет на неменување на Тревис од аватар :)

Најдобар момент во последно време ми е кога Јани Макрадули се самозапалуваше и пред да се запали пееше DOORS-Light my fire. Го исеков тој дел и си го ставив за будилник на мобилниот, и сега секое утро Јани ми пее камон бејби лајт мај фајр :pos:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Ако може тој дел да ми го дадиш да го видам?

= CyBeR =

'-.-
Член од
14 јануари 2009
Мислења
126
Поени од реакции
171
mislam nema so da se kaze za lugeto respekt za niv najdobri se!!!!:bravo:

сите се ок ама најзакон ми се бранко и грујо

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:IMAS PRAVO

П

Паган-др

Гостин
На овој профил на YouTube има добар дел од епизодите на Еднооки :)
Инаку Пророкот во потпис го носам!!!!
Сакав и на аватар да го ставам, ама имам дадено завет на неменување на Тревис од аватар :)

Најдобар момент во последно време ми е кога Јани Макрадули се самозапалуваше и пред да се запали пееше DOORS-Light my fire. Го исеков тој дел и си го ставив за будилник на мобилниот, и сега секое утро Јани ми пее камон бејби лајт мај фајр :pos:
А кога пиеше бензин и се избацува Заев со чопер.
-Чита ли некои мои колумни кога викам дека ке се самозапалам а? Чита ли некои мои колумни?!?!?!?!
(тука експлодира)
се избацува Заев
-Среќна Нова Година :pos::pos::pos:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Леле денес партал го направија Фрчко:pos:
Се помочав од смеење, многу јака епизода имаа денес.

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
Браво за дечкиве секоја чест, мислам дека во последно време се по остри од било кога и дека се сечат, ама нема врска битно да има ремет и да се смееме помалку:)

Член од
19 септември 2005
Мислења
43
Поени од реакции
1
најдобри се ,нема што

Kajgana Shop

На врв Bottom