Едгард Мичел: Вонземјани сепак постојат!

• Креатор на темата Креатор на темата ^^Smiley^^
  • Време на започнување Време на започнување
Британскиот хакер Гари Меккејнон, познат под псевдонимот Соло, можно е да биде осуден на 60 години затворска казна за упад во компјутерскиот систем на Пентагон и на НАСА, пишува весникот “Гардијан“.

“Во среда, на 30 јули, Куќата на лордовите ќе има расправа за екстрадиција на хакерот во САД. Програмерот Меккејнон беше уапсен во Британија во 2002 година. Американските власти го обвинуваат за упад во компјутерските мрежи на НАСА и на Пентагон.

Според САД, Меккејнон е најдобриот хакер во светот на сите времиња. Тој ги нападнал серверите на Пентагон со цел да дојде до вистината за Неидентификувани летечки објекти (НЛО).

Британскиот хакер пак тврди дека упадот го извршил од љубопитност, а настојувањето на САД за негова екстрадиција тој го коментирал со зборовите дека ’американците се плашат оти знам многу за НЛО“, се вели во текстот на британскиот весник.

Изданието прогнозира дека Куќата на лордовите најверојатно нема да дозволи екстрадиција на Меккејнон во САД.
Значи уште еден доказ оти постојат...
Мене пак пред некој ден ми кажаа дека Соло е ослободен и се израдував. Ништо од радоста. Знае премногу човекот. Наместо да го земе Microsoft да работи за нив како експерт, Америка сака да го затвори. Поздрав.

КОЈ ВИКА ДЕКА НЕМА ВОНЗЕМЈАНИ.ЗАРЕМ НЕ Е ГЛУПО ДА СМЕ САМИ ВО ЦЕЛА ФСЕЛЕНА

Па фала богу дека постојат и дека не посетиле ама ова американциве се праат паметни па ги кријат сите случаи демек лугево глупи се :nenene:

Дали некој има слика од черепот пронајден во 90те години во Македонија, кој што има издолжена глава и рогчиња?

А зошто цело време вртите дека само Америка ја посетуваат.Што е со остатокот од светот??Зарем Америка владее со светот?!Сигурно и тие мали човечиња се љубопитни и сакаат да видат што и како се случува со другите нации.

Замислете нашиот државен врв прави дочек на лидерот на вонземјаните,жена му и пратњата негова :pos2:

Ако навистина има толку паметни вонземјани, јас верувам дека имаат обложувалница, на која типуваат.

САД 1.6
ЕУ 1.9
Русија 2.9
Кина 2.5
Индија 5.7
...
Македонија 9.0 (земја што порано не беше вклучена во игра бидејки беше бр.1 нон-стоп :baeh:)

:D незнам не сум баш по коцката и незнам како одат работите.

Имаат и испитувано вонземјани само кријат.

Еве линк на едно видео.

Имаат и испитувано вонземјани само кријат.

Еве линк на едно видео.

И веруваш во вакви видеа ? Не си свесен дека се монтираат а и плус полесно е за црно - бела техника да измонтираш нешто. Не биди малоумен, не верувај во се на интернет.

а зошто е човеков изветреан ...
затоа шо кажува нешто за кое постојат мнозинство скептици или ? ... пф
некои одамна кажувале дека и земјата е кружна а не плоча па ги сметале за луди и ги палеле ....

и како тоа Американците ги криеле вонземјаните ...
зар сметате дека ако постои цивилизација со таква технологија да патува меѓупланетарно ќе дозволи да биде заробеник на Америка? :tapp:
да не е обратно ... да не ја контролираат тие Америка ?:vozbud:

:smir:

а зошто е човеков изветреан ...
затоа шо кажува нешто за кое постојат мнозинство скептици или ? ... пф
некои одамна кажувале дека и земјата е кружна а не плоча па ги сметале за луди и ги палеле ....

и како тоа Американците ги криеле вонземјаните ...
зар сметате дека ако постои цивилизација со таква технологија да патува меѓупланетарно ќе дозволи да биде заробеник на Америка? :tapp:
да не е обратно ... да не ја контролираат тие Америка ?:vozbud:

:smir:

Јас не викам дека не постојат вонземјани. Со кој памет верувате во вакви видеа ?! Вакви видеа се прават исто црно бели оти име полесно да ги направат, кога сакаат да привлечат внимание за духови. Не сум баш сигурен дека ние тука со заостаната CD технологија да заробиме вонземјани. Кој кого контролира не е ни релевантно.

Јас не викам дека не постојат вонземјани. Со кој памет верувате во вакви видеа ?! Вакви видеа се прават исто црно бели оти име полесно да ги направат, кога сакаат да привлечат внимание за духови. Не сум баш сигурен дека ние тука со заостаната CD технологија да заробиме вонземјани. Кој кого контролира не е ни релевантно.

мојот пост не беше насочен за тебе :)
такви видеа има еден куп монтирани ...
го делам моето мислење со тебе за тоа ...

постот ми беше за сите назад кои викаа Мичел бил луд ... и АМериканците ги криеле и испитувале вонземјанците - што е иронично ....
замисли вонземјанциве каква техника поседуваат за да стасаат до нас ... а пази американциве ги криеле и ги испитувале па и техниката ќе им ја копирале :tapp:

можно е само обратното ... ако веќе тие можат да стасаат до нас ... претпоставка ја набљудувае земјата ... спознале кој и како има можности да ја владее и се инфилтрирале во таа замја за да воспостават тие контрола ... поинаку не е можно ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom