- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 72
- Поени од реакции
- 12
Dobro da bidam pojasen, so biznis preku internet se zanimavam aktivno 4 godini i ne moze mislam legalno da koristis ebay , barem za mene se kosi so nivnite pravila. Ne znam dali nekoj drug od vas gi cita pravilata na stranite , jas redovno i nemam nikakvi problemi i se pravam legalno.Da stavis druga drzava mozebi mozi ali ne e legalno sepak. I kade ima vo pravilata za kupuvanje od ebay deka mozi da se koristi i od Makedonija ?Цела година сум член на eBay, и без проблем купувам свашта од таму. Работи paypal исто така, само бидејќи ја нема Македонија ќе треба да ставиш друга држава, пример кај мене е Грција.. Единствен недостаток е тоа што не можеш да правиш трансфер од ebay во некоја од нашите банки. Слободно можеш да купуваш од ebay користејќи македонска картичка, виза или мастер, сум имал и случаеви на "withdrow" враќање на парите при неуспешно примање на пакетот, или сл. И тоа 100% е сигурно и загарантирано дека ќе ги добиеш парите. До сега сум немал никаков проблем на ebay или paypal. :smir:
Popravi me ako gresam