Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
- Локација
- Somewhere in Midland
Postal 3.I think we have a GOTY.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sekoja vtora gaming kompanija gleda da izdade FPS igra i sakaat da zemat del od kolacot na CoD. Te vakov FPS te takov FPS te ova te ona i na kraj 80% od FPS igrite sto ke iskocat vo edna godina se tapa i ne ni se doblizuvaat do prodazbata na CoD. Isto koga GTA III iskoci i site sakaa da zemat lesni pari so pravenje na open world sand box igra ama retko koj uspea i retko koj proba da napravi takvo nesto posto za takov proekt potrebno e mnogu rabota i mnogu sredstva. Takvite kompanii se brojat na prst i nikoj ne uspea da gi dopre rockstar. A FPS denes se pravat ko alva i ako vide na sony press-ot 60% ako ne i povise od igrite sto gi pretstavija bea FPS.Хехе. Можи ќе купам. Ама ја ко реков детски играчки не мислев на нинтендо игрите ами на сите оние „(hard)core“ наслови. Battlefield, Assassins Creed, Fable Journey пример.
Еве реално, што се случува во игрите. Во првата е бесмислено пукање наоколу и тепање терористчиња, втората е бесмилено мавтање на едне меч и тепање на турчиња, третата е бесмислено тепање на тролчиња.
did you know that buying COD games is the Definition of Insanity...
buying the same cod game, over and over again. and Expecting Different Endings, Guns, (ETC.)
that is crazy! the first time someone told me that i thought they were bull shitting em so i deleted him
he was right, then i started seeing everywhere i looked buying the same game, over and over again.
thinking, cod would be different. no no no mw3 will be different!
did i ever tell you the definition of insanity
Не верувам.. конзолите на Nintendo никогаш не биле скапи, a ни технологијата што ја покажаа не е ништо ново (графика како конзолите од оваа генерација).
Плус, Wii U не е ни слично со PS Vita.. Vita си е portable конзола, a Wii U е уствари Wii 2 со нов контролер со екран на допир. Муабетот ми е, не можеш да го земеш само контролерот на автобус и да играш како што би можел со Vita.
Ауф, 2012 (Wii 2) или 13 значи.
Нема 3д :p. Која иронија се истурија од 3д рекламирање а Вита нема 3д за разлика од конкуренцијата. Инаку 250 USD е прифатливо, ама 250 EUR = 370 USD не е прифатливо.
Ако ме прашаш мене нинтендо пак ќе доминира на овој пазар. И ПСП беше 16 пати помоќно од поглед на хардвер, ама за NDS имаше 16 пати повеќе игри.
Дефинитивно ГТ5 е оверрејтед у мое мислење иако брат ми вика дека е за него одлична игра =) Сепак одлична може да е, али е претставена ко боље од вистиска кола да возиш (оверрејтед).http://e3.gamespot.com/video/6318146/forza-motorsport-4-demonstration?hd=1&tag=top_stories;play_btn;1
И со ова официјално може да се стави Forza 4 над GT5.
Искрено, прологот ми беше даааалеку боље од самата игра.