E3 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Треилерот се фокусира на акција, они викаат дека играта е фокусирана на акција, можеш да гледаш низ ѕидови, можеш да читаш мисли, има ковер систем што е карактеристичен за шутер игра, играта е веќе уништена. Хитмен беше интересно што можеш да ги убиеш тие што треба без никој да знае и дека си таму. И секогаш иде типичното ја направивме за да задоволиме поширока публика и истовреме да ги задоволиме старите фанови. Булшит.
Ќе видиме колку е тоа така кога ќе излезе играта. И претходно сме имале предрасуди за многу други игри, па не испаѓало баш така.

silent hill downpor VRV na E3

Ќе видиме колку е тоа така кога ќе излезе играта. И претходно сме имале предрасуди за многу други игри, па не испаѓало баш така.

Баш така, искуството тоа го зорува. Колку игри сме чекале леле како е ова, како е она и на крај се е катастрофа. Дури играта не излезе не се раувам веќе за ниедна.

Добро бе сега ми текна

Metal Gear: Solid Rising ја покажа некој нешто?

Добро бе сега ми текна

Metal Gear: Solid Rising ја покажа некој нешто?

Немаше ништо ново..................не се уште ни почнати(сега уште прават концепт арт) но како што кажа типот на последното видео што го видов(ако го најдам ќе го постирам) играта ќе излезе 2012

Бидејќи на Е3 немале доволно време денеска Мајкрософт ќе има лајф евент на channel 9 tv. Се претпоставува дека ќе представат SDK (Software Development Kit required to develop software for the Kinect on the PC).

Пренос во живо ќе има на овај линк

http://channel9.msdn.com/live

18.30 Ч

дефинитивно и оваа бетмен игра ќе биде добра како претходната

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom