E3 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа феноменално, единствен проблем ќе биде големината. Кој ќе чека да се спуштаат над 20 гига хахаха.

Него само што го гледав гемплејот од бателфилд, можам да го гледам пак и пак и пак. Колку убава графика има играта браво, какво осветлување постигнале со новиот енџин чудо некое.

Само ме нервира не покажуваат гемплеј од конзоливе се е од ПЦ

Него само што го гледав гемплејот од бателфилд, можам да го гледам пак и пак и пак. Колку убава графика има играта браво, какво осветлување постигнале со новиот енџин чудо некое.

Само ме нервира не покажуваат гемплеј од конзоливе се е од ПЦ
Па најдобрите ефекти се на PC сеа..(y)

Мислев сега ќе покажат како ќе биде на конзолите, но не изоставија.

Ауф, 2012 (Wii 2) или 13 значи.
PS Vita за 250 долари/евра не е ич лошо.. иста цена со 3DS, а далеку подобра конзола.
Нема 3д :P. Која иронија се истурија од 3д рекламирање а Вита нема 3д за разлика од конкуренцијата. Инаку 250 USD е прифатливо, ама 250 EUR = 370 USD не е прифатливо.

Ако ме прашаш мене нинтендо пак ќе доминира на овој пазар. И ПСП беше 16 пати помоќно од поглед на хардвер, ама за NDS имаше 16 пати повеќе игри.

FarCry3Cafe.png

хбох е зелено А, пс3 не е вакво - Дами и господа убусофт највероватно покажа гемплеј од far cry - на нинтендо 2
--- надополнето: Jun 7, 2011 2:34 PM ---
PS3-Battlefield-3-gameplay-1.png

Сепак има нешто од конзолите.

PS3-Battlefield-3-gameplay.png

Изгледа прекрасно

• Last Guardian
  • Agent од рокстар
Двете НАЈОЧЕКУВАНИ игри сони не ги покажа

Леле како се лижат спикериве од гејмтрејлерс. Jaw dropingly, impressive, mind blowing. ЛОЛ. И вчера така, посебно за некои игри (AC:R).

Не се тепани изгледа па да видат шо е вистнски така.

Ајмо Нинтендо 2 , добро музиче иде у позадина, едвај чекам да видам што ќе се деси.

Ајмо Нинтендо 2 , добро музиче иде у позадина, едвај чекам да видам што ќе се деси.

Nintendo ќе биде победник со тоа што ќе го најават wii 2 со куп игри за него. Ако излезат бателфилд масс ефект ассасинс креет не треба повеќе да се кажува.

Prasanje za sony od GTTV: What about rockstar's Agent for ps3 is it still ps3 exclusive??
Sony: Well aaaaaaaaa aaaaaa aaaaa that's good question for rockstar.

Muhahahahahhahahahahahahhaha. Za zalenje se sony.

Prasanje za sony od GTTV: What about rockstar's Agent for ps3 is it still ps3 exclusive??
Sony: Well aaaaaaaaa aaaaaa aaaaa that's good question for rockstar.

Muhahahahahhahahahahahahhaha. Za zalenje se sony.

Зависи колку е добра, ако е перфект играта Мајкрософт ќе врли некое милионче. Оваа година Сони се поктастрофа дури и од ЕА

Зависи колку е добра, ако е перфект играта Мајкрософт ќе врли некое милионче. Оваа година Сони се поктастрофа дури и од ЕА
Da ne se pojavese Kobe Bryant i PS VITA ke zaspiev od sto bese dosaden presot na sony. Ispadna deka na Microsoft press-ot bese podobar od na sony sto ne ocekuvav da bide taka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom