Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Незнам како неможете да сватите дека има луѓе кои не поднесуваат турбофолкерај?! Цело време викате дека глумиме нешто филм. Бог да чува...
Добра забелешка Dark King.Незнам како неможете да сватите дека има луѓе кои не поднесуваат турбофолкерај?! Цело време викате дека глумиме нешто филм. Бог да чува...
Ете гледаш .. баш тоа зборам, веке незнаеш што да кажеш и праиш муабет онака од инает само колку да пишеш нешто .. колку турбофолкерски! Али не те обвинувам, никој не излага на крај со мене .. затоа поштеди ме од глупи муабети, иди легни си и те молам не реплицирај на постов, само уште повеке ке се избрукаш!
Ок еве ке ти кажам наједноставно што можам .. дома сум металец, надвор не сум! У реду е сега ?не бе златен...јас имам што да кажам...само работата е шо ти сам не можиш да се разбериш каде припаѓаш а камоли да ме разбериш мене...јас не планирам тебе да те натерам турбофолк да слушаш или било шо то си е твоја работа само ко ке погледниш малце лево-десно и кога ке ја сватиш суштината тогаш ке видиш за шо ти зборам...а сега продолжи си да слушаш метал уште 50 години.. а ко ке излезиш со друштвото оди на турбо забави......
Ок еве ке ти кажам наједноставно што можам .. дома сум металец, надвор не сум! У реду е сега ?
Главната причина што младинава слуша турбо-фолк е тоа што деца на 12-13 годишна возраст почнуваат да консумираат алкохол и се во заблуда дека само на турбо може да се пие.Гледам и младинава се повеќе и повеќе слуша турбо фолк, деца од 10 години ги слушам пејат нешто Шабанско, тоа е нешто страшно. :uvo:
ту да му ебам мајката, бритни е турбофолкер... :cry::cry::cry:Турбо фолко е срање шо го смислиле тапијаши шо не ги бива за пеење.
ете ти дефиниција брат.