Fallen`Angel
Im Gotham's Reckoning
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 5.658
- Поени од реакции
- 75
хех правила...па мислев то е одликата на металците...си имаат своја облека симболи...стил....ај вака да се договориме да сме живи и здрави пошо глеам ни самите не знајте шо да прајте кај да се определите...ко ке застаниш на една страна пиши ми ке прајме муабет...ти реков еднаш...нас не ни смета металот...и јас можам да го слушам за разлика од вас шо се инаетите а сепак во душата полоши од Џеј сте..:smir: а за дерењето вистина се дерат...но нивно право...таков е стилот шо да прајме ние..ете кажваат исти ритам не знам шо не знам трилери...то е то..
Шо си ти бе нешто боље, попаметен од мене затоа што се држиш строго за турбофолк ? Баш заради тоа не си! Ти реков 200 пати дека не сум прав металец, земи си некои апчиња за памтење или нешто слично! Мислам, шо ти е муабетот .. дека ако застанам од страна на големата шабанерија морам да го исфрлам металот, м? Тоа е лош муабет! Тебе може не ти смета метал али на останатите 99.99999999 % им смета, веруј ми! О, и не нема да ти пишам у случај да застанам на една страна за да праиме муабет, ке ти пишам кога ке добиеш памет (а памет од небо не паѓа) и кога ке престанеш да гледаш у црно-бело .. како што кажа Тончи, група на луге со понизок коефициент на интелигенција (негде под нула) ... ха