Eден на еден со Жарко Димитриоски

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.029
Поени од реакции
8.350
Со ваков гости емисијата да трае еден час од кој разговорот ќе биде многу мал и повеќе ќе се фокусираат на играње некој игри е безвезе.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Поставена е новата епизода на јутјуб. Многу подобра од минатата. И стенд ап-от дефинитивно многу подобар. :D Одличен беше Ѓуро.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.029
Поени од реакции
8.350
Супер беше со Ѓуро но по не знам кој пат ќе пишам. Штета што емисијава трае толку малку.

Треба да направи да има по двајца гости, еден со кој ќе прави моабети а другиот некој музички бенд или соло артист кој ќе промовира песна.

Исто и она што го пишав пред некој ден да направи бизнис со некој од фирмиве што носат бендови и прават концерти и друго (Антен 5, Авалон, Пасворд Продукција..)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Рихеб е нa 18ти тукa мoже сo негo дa нaпрaи емисијa :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

K

kicodarker

Гостин
Жaре е oд oние ликoви штo кoгa кaжувaaт виц и другите се смеaт тoј гo пoвтoрувa пaк истиoт и oчекувa дa биде смешен вицoт кaкo нa првиoт пaт. Е не мoже бе пич не мoже,сaмo пискaш сo тoa глaсчетo кo петле некoгaш и гo тупиш сo гoстите....
Емисијaтa вредеше вo првaтa сезoнa, сите сум ги гледaл имaше дoстa интересни гoсти интересен рaзгoвoр a не кaкo сегa.
Тoгaш имaше нaвикa и нaјтaпa гoстин дa дoнесе штo ти бил aнтипaтичен дa гo извaди нaјдoбрoтo oд негo и дa си речиш не бил бе oвoј лик дo тoлку тaпa.
Нa пример:

https://youtu.be/T1jIoOvIejc

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.996
Поени од реакции
51.153
Многу се препичува некако, многу Кимел, малку оргиналност.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Да имаш таков гостин, читај ебена балканска легенда, а да ја отупеш со детски прашања и игрици...

Жаре, Жаре...
Oва!

Треба малце да си го среди сценариото, кога имаш ваков гостин а емисијата ти трае 1 саат, слободно можеш да го исфрлиш глупиот стенд-ап пред емисија и ретардираните игрици.

Со нашите гости што сака може да праи, и така нема што многу да ги распрашува па нека си игра.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.423
Поени од реакции
25.312
Ја изгледав со Џамбазов емисијата.

Не му требаат тие игрици со цртање и асоцијации, лошо, многу лошо, ме разочарува Жаре, има потенцијал да направи нешто добро со единствена емисија како неговата (кај нас) и троши енергија да облече во костум ала џими фалон наместо да се потруди да скоцка материјал со прашања.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Јас го гледам само на јутуб, па бидејќи ме занима муабетот само, си го вртам делот кајшто си прави муабет со овој од бендот, телефони, триста глупости и не ни знам што зборува тогаш.

Игриве се глупи, не само кај него, мене ни кај американциве не ми се допаѓаат. Можда е кул да му истураш чаши вода на Статам на глава, али шо знам јас.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.029
Поени од реакции
8.350
И јас некако повеќе и повеќе сум разочаран од емисијава, имам впечаток дека повеќе во центар на внимание се игрите него интервјуто што го прави со гостинот. Како набрзина е интервјуто само колку да се има повеќе време за тие игрите и зезанциите од кој некој му се безвезни. Разбирам дека ваков тип емисија треба да има хумор, игри интеракција со публика но треба и да се посвети повеќе време и на гостинот.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Раул Гонзалез само што почна да збори на наш јазик по телевизии и ете му еден гостин.

САФ се вратија на сцена(привремено) и комотно може да ги викне у емисија и да има гледаност до небо.

2CELLOS се врткаат по државава веќе неколку месеци, толку ли се тешки за договарање?

Ми скурчи веќе од Џамбазов реално да праиме муабет.

Секогаш сум ја бранел емисијава и ги обожавам ваквите искрено али бега у погрешен правец Жарко и криво ми е.

Пак ќе кажам којзнае кој пат нека го земе Иван Иванович од Србија за пример и нека цепа!

Ако ти е малку саат време тогаш побарај повеќе и напрај ја поквалитетна емисијата, ќар ќе има и таа а и он како водител.

Kajgana Shop

На врв Bottom